Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мари заедно с майка си Гала

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА МЛАДОТО МОМИЧЕ
Мари заедно с майка си Гала СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА МЛАДОТО МОМИЧЕ

Мари, дъщерята на тв водещата, нито е бременна в 5-ия месец, нито ще вдига сватба

Мари, дъщерята на тв водещата Гала, е бременна в 5-ия месец и ще роди първото си дете през лятото от дългогодишния си приятел Константин, който е син на Деляна Маринова - Джуджи. Това пишат жълти издания и сайтове. Според публикациите в тях “новината” се доказва от видео, в което се вижда “наедрялото” коремче на момичето, както и от качването на нейни снимки от стари фотосесии.

Лъжа е, че Мари Будева е на път да стане майка. “Не е вярно”, каза тя пред “24 часа”. Малко преди това опроверга измисленото твърдение и в инстаграм профила си.

“Сега отговарям за 164-и път на този въпрос”, шегува се Мари, тъй като много хора я питали онлайн. “Бързо се досетих откъде е тръгнало”, обяснява тя.

“Не е фатално. По принцип е добра новина, но когато не е вярно, не е много ласкаво да пишат, че имам коремче, сякаш съм бременна в 5-ия месец”, казва дъщерята на Гала. От социалните мрежи е видимо, че момичето е в перфектна форма.

Преди няколко седмици в жълтите медии отново се появи името ѝ с “новината”, че ще вдига сватба с половинката си Константин. Момичето е категорично, че това също не е истина.