Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Убити са 6-годишно дете, майка му и неговите баба и дядо

Полицията е задържала 4-ма души

Чудовищно убийство на цяло семейство бе извършено в град Кудма (област Нижни Новгород, Русия). Убити са баба, дядо, снаха им и 6-годишното им внуче, съобщават руски издания. 

По данни на разследващите през деня на 28 февруари в къща в Кудма са били открити труповете на 6-годишно дете, 41-годишната му майка, 63-годишната му баба и 64-годишния му дядо. В момента се водят разпити на свидетели. От местопрестъплението са иззети веществени доказателства, съобщиха от полицията, предава в. "Комсомолская правда".

По предварителни данни убиецът е имал най-малко трима съучастници. Те са успели да избягат, но часове по-късно са задържани. 

По информация на gazeta.ru извършител на убийството е 26-годишният градинар Шарофиддин Амиров. Той нападнал 64-годишния собственик на къщата, който бил в гаража, след което проникнал в къщата и убил жена му. След това изнасилил 41-годишната им снаха и я убил, а впоследствие убил и невръстния й син. 

Престъпникът е откраднал голяма сума пари и бижута от дома, след което е успял да избяга от местопрестъплението с откраднат автомобил. 

Съсед е съобщил на полицията за масовото убийство, след като му се обадил съпругът на 41-годишната жена. Мъжът бил в командировка и след като не успял да се свърже с нито един от близките си, звъннал на съседа си. 

От гибел се е спасила 13-годишната му дъщеря, която по време на клането била на езда.