Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив

Млад мъж загина в тежка катастрофа, съобщиха от полицията във Враца. Пътният инцидент е станал снощи, около 19.30 часа, на пътя между Бяла Слатина и врачанското с.Горна Бешовица. 

"Фолксваген пасат", собственост на Т. П. на 27 години от Камено поле, но управляван от 20-годишния Н. А. от същото село, се блъснал в крайпътно дърво. Според очевидци водачът карал с много висока скорост и заради дупка на пътя колата изхвърчала извън платното.

Водачът на колата не е изпробван за употреба на алкохол и е транспортиран към  болница в Плевен, но по пътя е починал. Ранени са пътуващите в автомобила Л. Б., който е с охлузни рани, В. Й., М. Й., както и Е. И. на 18 години - всички жители на селото. Л. Б., В. Й. и М. Й. са откарани в спешното отделение в Бяла Слатина за преглед и са освободени без опасност за живота, а 18-годишната е транспортирана в плевенската болница с пневмоторакс и натъртен глезен и опасност за живота.

Щетите по колата са за около 1 500 лева, а причината довела до зверския удар, е несъобразена скорост с пътните условия. По случая е образувано досъдебно производство.