Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.
Много хора вярват в хороскопи, даже правителства се съставят според движението на планетите.

ОВЕН: НЕОЧАКВАНИ СЪБИТИЯ

Работа: В началото на седмицата неочаквани събития може да нарушат вашето спокойствие. Не се напрягайте, като се товарите с допълнителна работа, която може да не се окаже така доходна, както са ви убедили. От понеделник не планирайте делови срещи и не влизайте в спор със своите колеги. Стабилизирайте постигнатото, създайте хармония в отношенията с колегите си, след като вие сте причината да е разрушена. В сряда, въпреки че денят е празничен и почивен, обмислете и планирайте начините за подобряване на финансовото си състояние. Направете си равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си, особено ако принизяват вашите професионални качества.

Здраве: Погрижете се за здравословното си състояние, което може рязко да се влоши заради преумора, да се оплаквате от главоболие и проблеми със зрението и слуха.

Любов: Очаквайте интересни и впечатляващи запознанства. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

ТЕЛЕЦ: ГРАДИВНА КРИТИКА

Работа: В началото на седмицата не се сърдете, ако ви отправят градивна критика, и не отговаряйте на близките и колегите си нападателно и агресивно. Тя не пречи, напротив, помага ви на работното място, а резултатът ще ви изпълни със задоволство. От понеделник назряват проблеми, изискващи да реагирате веднага, за да не се задълбочат непоправимо. Причината са интригите на ваши роднини, които не сте допуснали в офиса си. Последният ден от седмицата е празничен, а вие от сутринта проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и началото на нови задачи.

Здраве: Възрастните представители на знака да се грижат за здравето си. Обърнете си сериозно внимание, ако сте настинали или сте прекарали остро вирусно заболяване.

Любов: Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните може да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни.

БЛИЗНАЦИ: ТРУДНОСТИ В ОБЩУВАНЕТО

Работа: В началото на седмицата трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си. От понеделник предприемайте промените предпазливо и не допускайте да ви тласнат в погрешна посока. Денят е особено успешен, ако се вслушвате в интуицията си. Начинанията ви носят финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх. В края на седмицата ще получите съгласие, а някои - дори и парите за заем, само ако намерите сили да се освободите от обзелия ви песимизъм в празничния и почивен ден.

Здраве: Прекалената ви чувствителност към критика е причината за депресивни състояния. В отлична фирма сте, ако не се ядосвате, например защото искате, но не успявате да оставите цигарите.

Любов: В личния ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка.

РАК: ПОЛЕЗЕН ОБРАТ

Работа: В началото на седмицата започва полезен обрат в живота ви. Не се изненадвайте, ако ви предложат повишение или ви зарадват с парична награда за успешно завършена работа. Не смесвайте работата с личните отношения. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. От понеделник не се опитвайте да отхвърлите непосилни за вашите възможности професионални задачи само за да блеснете пред колегите си. В сряда, въпреки че денят е празничен и почивен, успехът е с всички, които знаят как да печелят пари, да се борят за правата си и най-вече са практични при инвестициите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте депресирани и притеснени. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния и стомашни неразположения.

Любов: В личния живот е възможен срив. Грозят ви емоционални изблици и скандали. От вас зависи да ги избегнете. Периодът не е подходящ да направите предложение за брак.

ЛЪВ: НЕРВНОСТ

Работа: В началото на седмицата, ако сте изнервени и избухливи на работното място и не преценявате думите си, ще попречите сами при реализацията на плановете си за деня, а иначе подкрепата от колегите ви е гарантирана. От понеделник имате нужда от приятни емоции и почивка, но не бива да отсъствате и от работа. Трудно ще намерите равновесието. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. В сряда в празничния и почивен ден не пропускайте да проведете планираните срещи и след това се отдайте на задълбочен анализ на предстоящите начинания.

Здраве: Здравето ви е все още нестабилно. Не бива да прекалявате с натоварването с фитнес заради проблеми със сърцето и кръста. Засилете имунната си система.

Любов: У дома е възможен скандал. Липсва взаимното разбирателство заради семейни спорове. Направете необходимото, за да хармонизирате отношенията.

ДЕВА: САМОСТОЯТЕЛНОСТ

Работа: В началото на седмицата, стига да поискате, ще приключите със служебните си задачи. Работата ви доставя удоволствие дори ако работите в екип, а не самостоятелно. Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. От понеделник са възможни разправии с ваши делови партньори заради неизпълнени техни задължения. Предпазвайте се от финансови загуби, ако се занимавате с бизнес. Не инвестирайте прибързано. В сряда през целия празничен и почивен ден ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения.

Здраве: Възможно е обостряне на хронични заболявания, особено при по-възрастните представители на знака, ако страдат от проблеми с жлъчката и стомаха и не спазват диета.

Любов: В личния ви живот цари хармония. Запазете я, като внимавате с думите си. Проявете умереност в чувствата си и не се впускайте в нови интимни връзки.

ВЕЗНИ: ЕМОЦИИ

Работа: В началото на седмицата се пригответе за неприятни емоции заради думите на ваши колеги. Не спорете с тях чия житейска философия е по-правилна, за да не си създадете допълнителни трудности в отношенията. Предпазвайте се от провал, свързан с нежеланието на ваши подчинени да изпълняват разпорежданията ви. От понеделник задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Деловите срещи изискват крайната ви предпазливост. В сряда всички ваши планове се осъществяват, ако си наложите търпение в празничния и почивен ден.

Здраве: Заредени сте с достатъчно сили, за да се чувствате във форма. Въпреки това обърнете внимание на здравето си. И то е зависимо от проблемите в личен план.

Любов: Не премълчавайте, ако вашата брачна половинка иска да дадете пари на роднини, които в последните месеци постоянно се стремят да ви използват. Откажете се от интимните мигове.

СКОРПИОН: НОВИ ИДЕИ

Работа: В началото на седмицата въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Най-добре съчетайте старите и новите си задачи. От понеделник разговорите и деловите ви срещи ще бъдат успешни. Разчитайте на знанията и на професионализма си. Изслушайте мнението на вашите партньори, ако развивате общ бизнес. Обърнете внимание на ръководството за проблемите, които вредят на всички вас. В края на седмицата в празничния и почивен ден имате възможност да осъществите мечтите си, за да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към възходящ професионален път.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Напрежението и алкохолът ви вредят. Възрастните представители на знака да се грижат за здравето си.

Любов: Постарайте се да не наранявате любимите си хора с нежеланието вечер да бъдете с тях и да си създадете романтична обстановка.

СТРЕЛЕЦ: ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата приходите ви са причина за всеобща завист и ще ви принудят да прекратите отношенията си с ваши приятели и партньори. Отложете деловите срещи и разговорите, свързани с разискване на служебни проблеми. От понеделник не са изключени разправии, породени от ваши проблеми, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Не рискувайте и бъдете отговорни. Не се оставяйте във властта на емоцията и не се ядосвайте, че се налага да работите за двама. Следвайте своята цел упорито в празничния и почивен последен ден от седмицата без притеснения от трудностите по пътя си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте податливи на депресивни състояния. Предразположени сте към инфекциозни заболявания и проблеми с кръвното налягане.

Любов: Любимите ви хора са се дистанцирали заради желанието ви да ги обичате, но да давате израз на чувствата си грубо и агресивно, както и заради честата проява на ревност от ваша страна.

КОЗИРОГ: ДИСТАНЦИЯ

Работа: В началото на седмицата не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете вредно откровени за себе си и не споделяйте бъдещите си планове. Начинанията се развиват по план и ви зареждат с увереност. От понеделник, ако имате спешни задачи на работното място, се справяте успешно. Денят е идеален за осъществяване на делови пътувания. Новина за приходи може да ви подтикне към излишни разходи или към неоправдана щедрост. Вашата увереност и търпение са гаранция за признание, което ще получите от своите колеги. В последния празничен и почивен ден от седмицата поставете началото на нови занимания, които изискват да сте внимателни.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се притеснявате за проблемите си. Податливи сте на простуди и кожни обриви заради неподходяща храна.

Любов: Вземете решение дали да продължите живота си с интимните си партньори. В мига на истината преценете имате ли все още чувства към тях.

ВОДОЛЕЙ: ДЕЛОВИ СРЕЩИ

Работа: Предстои ви сериозна работа в началото на седмицата и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове. Успешна е изявата на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Не уговаряйте финансови инвестиции, но си направете разчетите. От понеделник стабилизирайте постигнатото, а начинанията забравете. Не е желателно да пътувате заради разсеяност и конфликти с Пътна полиция. Въпреки празничния и почивен последен ден на седмицата може да се окажете разочаровани заради политическите си убеждения. Не избързвайте с действията и изказванията си.

Здраве: Здравето ви е отлично. Можете да спортувате или просто да се разходите половин час преди лягане. Времето все още е подходящо. Пазете се от травми.

Любов: Помислете как да оправите личните си отношения, вместо да се сърдите на целия свят. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако сте семейни.

РИБИ: РУТИНА

Работа: В началото на седмицата решете дали е добре да поставите ново начало, или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. И в двата случая резултатите са удовлетворителни. От понеделник осъществете професионалните си идеи и предприемете планираните инвестиции. Успех ще жънат строителните предприемачи, които може да подпишат договор за строеж или да направят първата копка. В сряда, въпреки че денят е празничен и почивен, сте заредени със сили и без колебание ще завоювате нови професионални позиции. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства.

Здраве: Възможно е да се обострят хронични заболявания, но като цяло здравето ви е стабилно. Полезно е изчистването на организма с билков чай и плодове.

Любов: След работа се прибирайте при любимите си хора, които ви очакват, подготвили романтична вечеря. Спокойно можете да споделите чувствата си, особено ако сте се влюбили скоро.