Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Председателят на ПП "Републиканци за България" Цветан Цветанов
Председателят на ПП "Републиканци за България" Цветан Цветанов

Колко е заплатата ви, питаха се един друг Цветанов и Хекимян, но никой не посочи точна сума

Дори и да нямаше "Апартаментгейт", Цветан Цветанов при всички положения е щял да напусне ГЕРБ заради развитието на партията през последните година и половина, съобщи самият той по Би Ти Ви.
По думите му новото в партията "Републиканци за България", на която е председател, са новите лица, сред които е и зам. председателят на партията Павел Вълнев.

Вълнев, който от 21-годишна възраст живее в САЩ, е дарил досега 1 млн. лева на "Републиканци за България", като ще продължи да го прави и за предизборната кампания, обясни Цветанов. Освен това е и работодател на Цветанов, който работи в една от неговите фирми, и му дава заплата, средна за американските стандарти по думите на Цветанов. Той допълни, че се осигурява на максималния размер.

Водещият Антон Хекимян попита колко е голяма заплатата му, но Цветанов обяви, че е малко по-малка от неговата. "Вие откъде знаете колко е моята", каза Хекимян. "Не знам, питам ви."
"Не мога да кажа, тъй като е корпоративна тайна", обясни тв водещият.
"И аз не мога по същите причини", каза Цветанов. Политикът обаче допълни, че всички данни за него са в НОИ и други институции и че ще станат публични, когато влезе в Народното събрание.

Той се запознава с Вълнев преди години, когато гостува в тв BiT. Тогава един от журналистите там обяснил, че е добре да се види със собственика й. Така двамата се срещат и постепенно стават дори семейни приятели.

Проектът на Вълнев - BiT, вече не съществува, заради ограниченията и невъзможността да има реклама, каза Цветанов.

Самият Вълнев поставил няколко условия на Цветанов, за да правят заедно партия. Едно от тях било дали има зависимост от ДПС.
"Вълнев е с двойно гражданство. Нито може да стане министър, нито депутат. Но трябва да сме широко отворени към тези българи, които могат да инвестират. Той го прави в много държави по света, както и на Балканите", каза Цветанов.

Той обясни още, че Вълнев не му е дал пари на него лично, а е превел суми към партията, за да може да функционира.

"Не само ще прехвърлим бариерата, но ще бъдем незаобиколим фактор", каза Цветанов по повод предстоящите избори. Той обясни, че преди ден е обиколил 7 общини в благоевградска област заедно с Павел Вълнев и е доволен от младите хора, които ги подкрепят. Много малко хора са се присъединили от ГЕРБ към "Републиканци за България". Има и доста бивши полицаи в новата партия, каза още Цветанов.