Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След това всички признават, че са българиБ

"Повярвайте ми - всички в Македония, с които седях на масата и пихме по три ракии, в крайна сметка признават, че са българи. Сред политиците от ВМРО-ДПМНЕ по времето на Никола Груевски всеки насаме казваше, че е българин." Това твърди в свое нашумяло интервю доц. д-р Спас Ташев, експерт по статистика и демография в Българската академия на науките. Той е основател и първи директор на Културно-информационния център на България в Скопие в продължение на 4 години.

Виждате ли колко е просто?!

In vino veritas, са казали мъдреците в древността. Така че България няма нужда от специална национална доктрина, за да се превърне в естествен лидер на Балканите.

Просто правителството първо трябва да национализира някой винпром. А после във всяко селище в съседните ни държави да се устрои по една българска кръчма с безплатна пиячка. Така не само макетата ще си припомнят набързо, че са българи. Но и нашенците от Поморавието, от Егейска Македония и Западна Тракия, от Влашко и от Одринско ще се сетят, че в жилите им тече българска кръв. Е, вярно е, че могат да се появят проблеми с черните дробове на въпросния контингент, но това са рисковете на живото предаване, както казват колежките от телевизията.

И още една идея – работните срещи на смесената българо-македонска комисия да се провеждат задължително след

работен обяд, обилно

полят с алкохол.

Същинската работа на историците ще започва, след като всеки професор бъде тестван с дрегер и докаже минимум 1,5 промила алкохол. Да видим тогава Гоце Делчев какъв е!

Да направим България отново велика!

Наздраве!