Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: ОТЛИЧНИ ПРИХОДИ

Работа: Въпреки че Меркурий е вече в ретроградното си движение, началото на седмицата ви помага да увеличите приходите си. Не се колебайте да проведете разговорите, които ви носят полза. Във ваша власт е да се наредите в групата на проспериращите. От понеделник сте оценени така, както очаквате, и отново ще се справите отлично със задълженията си. Запознанствата са проблемни и ви потискат. Внесете хармония в отношенията с подчинените си. Успехът е с вас, ако се заредите с оптимистично настроение и сте почтени и умерени в думи и дела. Всички интелектуалци ще блеснат със знанията и уменията си и ще намерят ново поприще за изява.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Засилете имунната система. Ще се почувствате отпаднали, ако не сте спазили изискването да не преяждате с тлъсто месо и да откажете концентратите.

Любов: Очакваната романтична среща ви изпълва с радост, защото сте влюбени до уши, но може да се разочаровате. Ако това се случи, ще сте депресирани и неразбрани.

ТЕЛЕЦ: НЕГАТИВНИ ВНУШЕНИЯ

Работа: Въпреки че Меркурий е в своето ретроградно движение, ви съветвам да не проявявате ината си и да не заставате срещу съдбата си. Спрете да си внушавате провали, въпреки че сте наясно със своите възможности, само защото някой около вас се опитва да ви докаже, че е по-можещ, по-харесван, по-успял. От понеделник оценката, която ще получите на работното си място, е от значение за стабилизиране на материалното ви състояние до края на месеца. Професионалните постижения на някои от вас ще станат причина за клевети от страна на завистници. Бъдете компромисни. Не си разваляйте настроението. Контролирайте емоциите си.

Здраве: Не си позволявайте обилна храна и много алкохол, за да не навредите на здравето си. Възможно е да се влоши. Легнете си по-рано, защото се нуждаете от сън.

Любов: Бъдете предпазливи към новите си познати, които не са подходящи за ваши интимни партньори заради разликата в житейската философия.

БЛИЗНАЦИ: РЕШИМИ ПРОБЛЕМИ

Работа: Заради решими проблеми в началото на седмицата, които отказвате да надмогнете, сте изпаднали в депресия, от която сякаш сами отказвате да се измъкнете. Очаквайте добри приходи и от бизнес. Не са изключени затруднения в общуването в деловите ви партньори при работа в съдружие. От понеделник, въпреки че Меркурий е ретрограден, имате възможност да спечелите от търговски сделки и решение за инвестиции в краткосрочни проекти. Не се обвързвайте с обещания за разширяване на търговската си дейност, защото ще си навлечете загуби заради некоректност на хората, с които искате да се обвържете.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но можете да си навредите с бликащата емоция. Грижете се за себе си. Не си създавайте нервно напрежение. Вземайте повече витамини.

Любов: От вашето търпение зависи да не усложните отношенията с възрастните си роднини. Поредната проява на ревност може да ви лиши от сексуални удоволствия.

РАК: ГРЕШКИ

Работа: В началото на седмицата, въпреки че отхвърляте задачите си с лекота, не забравяйте да приключите с наболели битови проблеми. От понеделник Меркурий е ретрограден, но вие очаквайте финансови постъпления. За съжаление, няма да постигнете успех в деловите си разговори. Дайте си сметка за собствените професионални грешки. Напрежението през седмицата е голямо, особено ако сте решили да пътувате. Не прекалявайте с високата скорост и бъдете внимателни, ако сте зад волана. Направете всичко възможно да уговорите деловите срещи за следващата седмица. Обмислите и осъществете преход към нов вид дейност.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което е причина за доброто ви настроение и гаранция за успех. Пазете се от простуди. Внимавайте с какво се храните.

Любов: Вечер очаквайте усложнения със семейството и с брачните партньори, ако сте събудили ревността на половинката си. Сексуалните ви отношения, естествено, са проблемни.

ЛЪВ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата Меркурий е вече ретрограден, но новината за предстоящи финансови постъпления ще ви зарадва и ще ви помогне да завършите започнатата работа. Във ваша полза е да сте предпазливи и прозорливи. Внимавайте сами да не си създадете проблеми. От понеделник отдалечете от живота си деловите партньори, които ви унижават и са причината да ви липсва самочувствие. Не допускайте да ви обземе лошо настроение, ако се налага да се справите с допълнителни служебни задачи. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Отложете деловите срещи и разговори, защото ви е трудно да се концентрирате и да чуете всичко по обсъжданата тема.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но се грижете добре за себе си и повече си почивайте. Пазете се от простуди. Не пропускайте вечерта преди лягане да изпиете чаша билков чай.

Любов: Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните са орисани да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи.

ДЕВА: ПРОМЕНЛИВОСТ

Работа: През първите три дни на седмицата настроението ви е променливо и колебливо. Трудно ви е да се задълбочите в работата си. Неочаквана спешна задача при ретроградния Меркурий може да наруши вашата предварително подготвена програма. От понеделник не отлагайте срещите и разговорите си, защото сте в състояние да впечатлите околните въпреки собствената ви неувереност. Мнозина ще осъзнаят, че искат да се насочат към нова професионална кариера, свързана с интелектуалната и духовната сфера, до която сега за първи път се докосват и им е изключително интересна. Опитът на по-знаещите ви е от полза. Преценете дали са изгодни отправените ви делови предложения.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Грижете се добре за себе си. Създайте си положителни емоции и ще се почувствате по-добре. Не си заслужава да се натоварвате с чужди проблеми.

Любов: Обстановката в дома ви е напрегната. Вечер очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанието си за кратко пътуване със семейството.

ВЕЗНИ: РАЗПИЛЯВАНЕ

Работа: Въпреки ретроградното движение на Меркурий се предпазвайте от разпиляване на работното си място и не се нагърбвайте със задълженията на вашите колеги. Не предприемайте делово пътуване, защото интриганти ще ви създадат проблеми с вашите началници. От понеделник работата ви изисква пълна концентрация. Не позволявайте да ви занимават с неща, които не ви интересуват и ви губят времето. Ще ви притесни разговор с ваши познати от друг град, които отново ви искат голям заем, но вече ви дължат пари. Откажете им, без да проявявате наивност или колебание. Бъдете внимателни в действията си. Спокойният тон ще направи по-силно впечатление.

Здраве: Здравето ви отлично, ако не прекалявате с концентратите и не се преуморявате. Прекалено сте напрегнати, особено ако извършвате натоварваща физическа работа.

Любов: Очаква ви лично щастие. Не пропускайте шанса си. Постарайте се да повярвате в чувствата на партньорите си, ако не сте семейни. Те очакват да им дадете знак, че и вие ги обичате.

СКОРПИОН: РАЗХОДИ

Работа: Ретроградният Меркурий не забранява ремонтите, затова и при вас ще се наложи да се заемете с ремонт в дома си заради нежеланието ви да го сторите по-рано. Разходите няма да са малко, но не бива да се притеснявате, нужни са. От понеделник със завидна лекота ще организирате хората около себе си. Работата заедно с вашите колеги и подчинени ще ви донесе добри приходи и всеобщо одобрение. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие при възникнали проблеми. Създайте добре организация на работното място. Не допускайте вашите колеги да ви досаждат, докато работите.

Здраве: Мъжете да избягват обилните трапези, защото ще се отразят неблагоприятно на здравето и на либидото им, а самочувствието им ще се срине задълго.

Любов: Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Повярвали сте на интриги и сте склонни към изневери, водещи до раздяла.

СТРЕЛЕЦ: ТВЪРДОСТ

Работа: В петък и в почивните дни проявете твърдост в поведението си и не позволявайте роднините да се месят в живота ви и да ви вредят, но нахално да ви искат заеми. Ще спечелите пари, които ще ви позволят да пътувате. От понеделник съобразете ретроградното движение на Меркурий и ако се се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си. Замислете се над проблемите, свързани с професионалните ви планове, и набележете стъпките, чрез които да ги отстраните. Тези от вас, които са на работното си място, да избягват проблемите с колегите си само защото са решили да са заядливи. По този начин не печелите власт или подчинение.

Здраве: Здравето ви изисква грижи и отговорно отношение. Нервността ви вреди и рискувате да си създадете проблеми с кръвното налягане.

Любов: В личните отношения се сблъсквате с недоразумения, породени от изказано от вас мнение, което е ядосало близките ви заради поредната ви заетост. Не ги тласкайте към изневяра.

КОЗИРОГ: РАЗПРАВИИ

Работа: В началото на седмицата при проблеми и разправии причината е във вашата негативна нагласа към всички. Не премълчавайте причините, които ви пречат да живеете и да работите спокойно. Обмислете в детайли новите предложения за работа, ако са ви поднесени днес, дори и да са свързани с промяна на работното място. Започнатото ще ви донесе успехи. От понеделник отношенията ви с колеги, близки и съседи са хармонични. Не ви съветвам, ако все още съществуват недоразумения, да вървите с рогата напред и агресивно да доказвате правотата си. Пазете се да не обидите колегите си с необмислени думи.

Здраве: Здравето ви е отлично, въпреки че сте изнервени и напрегнати. Преди лягане се разходете на чист въздух. Не си внушавайте болести.

Любов: Постигнете компромис в отношенията, за да разберете в дълбочина чувствата на брачния си партньор. Не е изключено ваш ревнив приятел да се опитва да съсипе брака ви.

ВОДОЛЕЙ: ОРГАНИЗИРАНОСТ

Работа: В петък и в почивните дни успявате да организирате с неподозирана лекота екипна работа. Не вземайте импулсивни решения. Неприятели се опитват да ви навредят, но няма да постигнат целите си. От понеделник ще се наложи да се заемете и с обществените си задължения, които сте поели, дори и ако никак не са ви приятни. Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи. Предпазвайте се да не изпаднете в неудобна ситуация, ако се занимавате с политика и се окажете в центъра на политически спор, свързан с желанието на някого отново да влезе във властта.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Въпреки това рискувате да си навредите с негативните емоции, водещи до разсеяност и травми. Предпазвайте се от инфекциозни заболявания и простуди.

Любов: Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка, защото сте напрегнати и е възможен разрив в отношенията, който трудно ще избегнете. Не ви съветвам да сключвате брак днес.

РИБИ: ПОДКРЕПА

Работа: През първите дни на седмицата подхождайте отговорно към задачите си и не се разсейвайте. Не сядайте изобщо зад волана, дори и да имате дълъг стаж. Работете, без да се заяждате с колегите си. От понеделник идеите ви ще бъдат приети и подкрепени, ако сте разумни и не заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Ще ви осигурят условия да ги реализирате. Работата ви спори. Внимавайте как и пред кого какво говорите. Думите ви може да бъдат неправилно предадени като критични забележки на вашите началници, което не сте заслужили с нищо, но може да си навлечете наказание, а някои от вас - уволнение.

Здраве: Здравето ви е отлично. Не го съсипвайте с вживяване в личните си проблеми и заради нежеланието да си дадете необходимата почивка. Пазете се от простуди и травми.

Любов: Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Поговорете с тях. Не изневерявайте, за да мъстите.