Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Туитър
СНИМКА: Туитър

Следователи разследват мистериозната смърт на четирима младежи в западния турски окръг Маниса, съобщават турските медии.

Телата на четиримата са били открити от местен жител на 31 януари близо до колата на един от младежите, в нива край път (недалеч от град Ахметли). Трима от тях били с огнестрелни рани в главите, а четвъртият бил със счупен врат. Близо до тях била намерена и ловна пушка, пише в. "Сабах".

Жандармерията цял ден вчера претърсва района със следови кучета. В претърсването са били включени и дронове.

Жертвите са на възраст между 22 и 24 години. След извършената аутопсия телата на четиримата са били предадени на роднините им.

Самет Кескин, роднина на един от мъртвите младежи, посочи, че четиримата са били близки приятели, както и, че всички били „добри момчета“.

По информация на телевизия СиЕнЕн-Тюрк трима от младежите (с куршуми в главите) явно са взели решение да се самоубият. Най-вероятно те са го сторили, след като открили приятеля си със счупен врат. Появиха се и твърдения, че младежите са употребили наркотици във фаталния ден (31 януари).

На иззетите мобилни телефони на младежите са открити послания до близките им, в които те казват: “Ще се видим от другата страна“.

Разследването по случая продължава.