Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Премиерът Бойко Борисов пристигна на проверка в Сливница КАДРИ: Фейсбук
Премиерът Бойко Борисов пристигна на проверка в Сливница КАДРИ: Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов пристигна на проверка в Сливница, където е придружаван от министъра на икономиката Лъчезар Борисов, стана ясно от живо включване от фейсбук страницата на министър-председателя

Кметът на града Васко Стоилков му показва обновените сгради в града. Премиерът посети обновено училище, за да се запознае с учебния процес по време на пандемия.

"Със сигурност ще се видим със заведенията, ресторантите и фитнесите, да видим какво може да се направи. Важно ни е за хората, които работят там. И те са ни толкова мили, но на везната поставяме на първо място здравето, до него образованието и културата", каза още премиерът, като допълни, че показателите по отношение на разпространението на коронавирус намаляват само в България.

"На Европейския съвет беше обсъдено и задържането на опозиционния лидер Алексей Навални и на този фон е оглушително мълчанието на президента Радев, той не се е изказал по случая. Тук не става въпрос да се месим във вътрешните работи на Руската федерация, а за чисто демократичен процес, че всеки, който не харесва дадено управление, има право на глас. Защо в България може да има, и то в пълния му обем, а другаде не може? Предлагам да чуем какво мисли президентът Радев, защото ние настояваме за неговото освобождаване", каза още премиерът. 

По време на проверката недоволна гражданка доближи Борисов с викове "Оставка". Той се спря да разговаря с нея и попита какви са проблемите. Гражданката обясни, че от изкопа за басейна зад новопостроения социален център излизат камиони с кални гуми и цапат улиците.

По време на проверката недоволна гражданка доближи Борисов с викове "Оставка"
По време на проверката недоволна гражданка доближи Борисов с викове "Оставка"

Министър-председателят Борисов продължи проверката, като инспектира строежа по АМ "Европа".