Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В  книгата "Истината за Ким Филби: Конспирацията "Ротшилд" на изд. "Труд" е описана цялата история на базата на разсекретени документи в британския архив и на разговори с близки на разузнавача.
В книгата "Истината за Ким Филби: Конспирацията "Ротшилд" на изд. "Труд" е описана цялата история на базата на разсекретени документи в британския архив и на разговори с близки на разузнавача.

Група млади аристократи, отчаяни, че политиците водят света към кървавата Втора световна война заемат ключови постове в британските спецслужби МИ5 и МИ6. Това е елитен кръг благородници, завършили Кеймбридж и Оксфорд. 

Сред тях са магнатът Виктор Ротшилд, Ким Филби, чийто баща заедно с Чърчил и Лорънс Арабски прекрояват Близкия изток, братовчедът на британската кралица Антъни Блънт и още много други. 

Как тези младежи с блестящ интелект успяват да скарат Сталин с Хитлер, да заблудят Фюрера и да разиграват армиите му из цяла Европа и какви са дискретните връзки на Шпионина на ХХ век Ким Филби с България, ще научите от интервюто на Петя Минкова в предаването "100% будни" по БНТ