Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Трима души са пребити и настанени в болница след физическа саморазправа. 

Криминалисти работят по трите случая в Якоруда, Благоевград и Петрич.

Първият инцидент станал около 1:30 часа, когато на тел.112 е получено съобщение за физическа саморазправа между две лица в района на ул. „Пейо Яворов“ в Якоруда. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че в резултат на инцидента, с фрактура на черепа и опасност за живота, е пострадал 47-годишен от с. Баня, общ. Разлог, който е транспортиран за лечение в гр. София. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 47-годишен от гр. Якоруда. За случая е уведомена РП-Разлог. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

В РУ-Петрич пък, около 02:30 часа от спешен център, е получен сигнал за постъпило лице с контузно-порезна рана в областта на главата. Пристигналите на място полицейски служители са установили, че пострадалият е 32-годишен петричанин, като след извършени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан 39-годишен от гр. Петрич, който е нанесъл на потърпевшия удар с остър предмет в областта на главата. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Третият случай е от Благоевград, когато на тел. 112, около 19:10 часа, е съобщено за лице в безпомощно състояние в района на ул. „Александър Стамболийски“. Незабавно на място е пристигнал полицейски патрул, който е установил, че пострадалият е 33-годишен благоевградчанин. Същият е с фрактура на слепоочна кост и без опасност за живота в резултат на нанесен му побой. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.