Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: КРИТИЧНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата сте настроени критично и ви е обзела странна апатия към всичко и към всеки. Сякаш сте престанали да се радвате на живота. Причината е в липсата на хармония във вашите отношения, която можете да си върнете, ако се осмелите и разговаряте с близките си в почивните дни. В дните от понеделник не бива да губите вяра във възможностите си заради душевни колебания и без да сте получавали критични забележки. Заради обзелата ви депресия началото на нови занимания е нежелателно. Завършете започнатите служебни задачи и не отлагайте важните разговори. Вечер на спокойствие у дома анализирайте постигнатото в професионален план.

Здраве: Заредени сте с енергия. От вас зависи дали ще запазите здравето си стабилно. Грижете се за себе си и не си създавайте нервно напрежение.

Любов: Любовта днес сякаш бяга от пътя ви, защото не сте наясно какво точно искате и какви качества не одобрявате у новите си познати. Рискувате да прекратите новата си връзка.

ТЕЛЕЦ: ПРИТЕСНЕНИЯ

Работа: В началото на седмицата и в почивните дни трудности, каквито не очаквате, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт и се притеснявате без причина. Приемете съветите на своите близки и колеги. Работете спокойно и ще успеете да завършите започнатото. От понеделник цари хармония на вашето работно място, стига да разчитате на рутината и да си наложите търпение. Бъдете предпазливи към запознанствата и не правете опити да се сближавате с непознати. Преценете с кои от деловите си партньори да продължите работата си и с кои е по-добре и във ваша полза да я приключите. Планирайте задачите и срещите си до края на месеца.

Здраве: Радвате се на отлично здраве. Оплаквания може да имат само страдащите от хронични заболявания, на които са свикнали и не са повод за притеснение.

Любов: Не е изключено щастието да озари необвързаните, които имат възможност да срещнат любовта на живота си. Ако сте се влюбили, не бързайте да споделяте и леглото с новата си любов.

БЛИЗНАЦИ: НОВИ ЗАДАЧИ

Работа: Започнали работа в четвъртък, вече си мечтаете за отмора, но и за почивните дни колеги ще ви натоварят със задачи, които няма как да откажете. Неясно защо сте в непрекъснато противоречие с всичко и с всички. Бъдете предпазливи в действията и думите си. От понеделник в очакване на промените, които ви предстоят, сте напрегнати. Резултатите от начинанията са сигурни, ако не разчитате на късмета си и сте отговорни към работата си. Дори и ако спешна задача и разговор променят плановете ви, не се ядосвайте и не търсете виновни за случващото се, а приемете, че и то е във ваша полза.

Здраве: Здравето ви стабилно, ако не сте прекалили с храната и алкохола. Проблеми се очертават при пушачите и понеже COVID-19 още властва, бъдете отговорни.

Любов: Осъзнайте къде сте сгрешили и не винете половинката си. Помислете как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК: ПРОМЯНА

Работа: През първата половина на седмицата променете отношението си към своите колеги и не бъдете добронамерени и снизходителни към завистливите. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните задължения през почивните дни и да ви се присмиват зад гърба за вашата наивност. От понеделник вашите служебни резултати ще ви върнат доброто самочувствие. Не се доверявайте на съвети на непознати хора. Не се поддавайте на емоцията. Бъдете разумни и практични. Прибързаността не ви носи полза. Рутинната работа ви действа на нервите, но е начин да се справите с всичките си изостанали задачи, за да не пречат на новите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нервно напрежение, което цари в дните ви през седмицата. Пазете се от простудни и инфекциозни заболявания.

Любов: Късметът не е на ваша страна и в любовта и семейството. Заядливи сте, а ако не сте спечелили от поредния тираж на тотото, вината е у близките ви, че не са лиснали вода пред вас на излизане.

ЛЪВ: АКТИВНОСТ

Работа: Началото на седмицата е белязано за вас с активност, защото сте изпълнени със сили и желание за работа. Зареждате всички със самоувереност и активността ви в професионално отношение се засилва, но има и хора, на които това няма да се хареса и ще побързат да ви пречат със задачи, които ще отхвърляте в почивните дни. От понеделник внесете ред в счетоводството на вашата фирма и се пригответе за годишния отчет. Очаквайте приходи, които идват навреме, за да си платите летния отпуск още отсега, но на много по-ниска цена. Деловите срещи са градивни. Не се отказвайте. Не се впускайте в начинания и промени, които са плод на ваше внезапно решение или случайно хрумване.

Здраве: Не се ядосвайте без причина. Въпреки доброто здраве сте без настроение, защото сте отпаднали и преуморени и рискувате сами да си навредите.

Любов: Въпреки трудностите в семейството заради недоразумения, започнали заради странната ви компания в началото на годината, флиртувате и си създавате нови проблеми.

ДЕВА: ИЗВЕСТИЕ ЗА ПРИХОДИ

Работа: През първите дни на седмицата ваши познати упорито се опитват да се възползват от способностите ви. Не го допускайте! Очаквайте известие за печалба, но в почивните дни не уговаряйте инвестиции, които ще погълнат всичките ви спестявания. От понеделник планираното пътуване ви носи полза, ако има кой да ви замести на работното място и да ви отмени при неотложни делови срещи. Намерете начин да изгладите разногласията с хората от своето делово обкръжение. Не избързвайте, ако искате да предприемете промени в живота си, и ги обмислете още веднъж. Подобрете материалното си положение чрез печеливша инвестиция.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с концентратите и опита да притъпявате с тях проблемите, защото ще съсипете стабилното си здраве с капризите и недоволството си.

Любов: С свои действия сте предизвикали брачната си половинка към прояви на ревност. Изяснете се и вникнете в проблема, за да не съсипете отношенията си.

ВЕЗНИ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: Първите дни на седмицата са характерни с факта, че ви е трудно да общувате, вглъбени в мисли за работата, която имате намерение да отхвърлите. Бъдете предпазливи с вложенията и се доверете на интуицията си, а не на нечии омайни думи за лична печалба. Въпреки че в почивните дни планираните промени са причина за трудности, бързо ще се справите със задачите си. Не рискувайте. От понеделник се откажете от необмислените начинания. Не се поддавайте на ласкатели, които целят да ви провокират да критикувате своите началници и да ви създадат интриги и проблеми на работното място. Работата ви спори, ако не се притеснявате заради служебните си задължения.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не прекалявате с работата на компютъра и щадите очите си. Избягвайте притесненията. Бъдете отговорни към себе си и се предпазвайте от простуди.

Любов: Вие управлявате личния си живот. От вас зависи семейното ви щастие. Не допускайте намесата на странични хора в отношенията ви, за да ги съсипят с "добронамерени съвети".

СКОРПИОН: УСПЕШНА РАБОТА

Работа: Въпреки че са планирани за началото на седмицата, няма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви спори. Късметът във финансово отношение не е с вас, ако решите да давате обещания за участието си в инвестиционни проекти, които не сте планирали. В почивните дни ви радват гостуване на ваши приятели и поднесена ви добра новина. От понеделник работете върху финансовото си състояние. Не допускайте намеса в професионалните ви планове. Ако сте на ръководен пост, бъдете внимателни, когато подписвате документи. Помнете, че запознанствата може да ви бъдат полезни, но и да ви провалят, ако са свързани с деловите ви отношения.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте податливи на проблеми с краката и стъпалата. През тази седмица забравете високите токчета, скъпи дами, иначе се сърдете на себе си.

Любов: В семейството ви хармонията е видима, въпреки че дразни вашите роднини. Не споделяйте с тях своите планове за личния си живот, особено ако ще се жените.

СТРЕЛЕЦ: НЕНУЖЕН РИСК

Работа: Внимавайте от четвъртък, защото не е във ваша полза да се обвързвате с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно. Предпазливостта ви е от полза. Няма да липсват и запознанства. Не подписвайте договори било като юридическо лице, било за лично ползване. В почивните дни сте добронамерени, но ви съветвам да не се доверявате на предложенията на непознати хора. От понеделник бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви делови разговори. Не обещавайте щедро материална подкрепа, без да сте обмислили в детайли предложението, което ви отправят. Не споделяйте плановете си. Бройте до десет, преди да говорите.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Причината е в алкохола и преяждането от началото на годината. Внимавайте, за да избегнете трудно лечими проблеми.

Любов: Не е изключено да се влюбите, но може и да си навредите, защото обектът на чувствата ви може да се окаже семеен или пък да не желае сериозна връзка.

КОЗИРОГ: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От първия ден на седмицата отложете деловите решения и не се захващайте с нови служебни задачи. Запознанствата ви носят бъдеща полза. Откажете предложената ви спешна допълнителна работа за почивните дни. Няма да я приключите в срок и ще си изпросите наказание. Отхвърляйте само рутинните и изостанали задачи. От понеделник намерението ви да се заемете с нови задачи е печелившо, ако не се притесните и не се откажете сами. Възползвайте се от невероятни възможности за нова работа, за делови срещи, за инвестиции, обещаващи ви бърза печалба. Въздържайте се от делови пътувания.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди, които ви подтикват да се гневите на целия свят, въпреки че сами сте си виновни заради вашата безотговорност.

Любов: Тези от вас, които могат, нека пътуват с близките си вечерта, да погостуват на роднини и да се заредят с добро настроение. Не се впускайте в изневери, ако сте семейни. 

ВОДОЛЕЙ: ИЗРАСТВАНЕ

Работа: От четвъртък включително и през почивните дни имате възможност да се справите блестящо със служебните си задачи и да постигнете много по отношение на интелектуалното си израстване. Начинанията са печеливши. Всички ваши колеги ще ви подкрепят, стига да не сте импулсивни, заядливи, настроени критично и трудно да се владеете. От понеделник ще се натоварите с привидно непосилна работа, но още до края на седмицата ще сте я завършили. Веднага ще ви платят, а приходите будят завистта на околните. Тези от вас, които са подготвили за подпис договори за сътрудничество, да ги прочетат още веднъж, преди да вземат окончателно решение.

Здраве: Здравето ви е отлично. В перфектна форма сте! Единственото предупреждение и през тази седмица е да се предпазвате от контузии, налагащи продължително лечение.

Любов: Помислете си дали причината за сексуалните ви проблеми не се дължи на вашето поведение или на изневяра около празниците, с която сте наранили половинката си.

РИБИ: ЕМОЦИЯ

Работа: Както през първите работни дни, така и в почивните емоцията може да се превърне в причина за сериозни пропуски на работното място и за раздразнение у вашите колеги. Ако я овладеете, резултатите от работата ви ще са отлични, но това зависи само от вашето добро желание. Пълноценната почивка също е право на ваше решение. От понеделник сте лениви и отпуснати. Възприемате задълженията си като досадни и изнервящи. Няма да си навредите, но и няма да получите похвала или повишението, за което мечтаете. Ако сте отговорни и се задълбочите в работата си, ще се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел.

Здраве: Радвате се на отлично здраве въпреки проблемите, които си създадохте сами, и ако не се изнервите заради личните си проблеми.

Любов: Не разочаровайте любимите си хора с отсъствие от дома си или като не отидете на уговорената романтична вечеря, особено ако е празнична, защото ще ги нараните.