Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

Дали Америка и Светът се усетиха, че под претекста за борба срещу расизма и отдавна несъществуващият фашизъм и нацизъм им отнеха Свободата?

Борбата за добруването на Човечеството този път обаче придоби епидемиологичен облик. Разбира се, не става въпрос за истинска грижа чрез налагането на драконовските ограничения, а за овладяване на контролните функции над обществата под претекст за грижата към човека. Никой не може да те защити срещу капкова инфекция, това е известно. Най-малко правителството.

Можеш да избегнеш вируса само посредством исихазъм в пещерите над Карлуково. И то вероятно временно, защото той по неизбежността на своята природа, ще стане толкова заразителен, че да зарази 70% от хората. Трябва да има ваксини, има ги вече и са достатъчно сигурни и ефективни. Дано да ги въведат бързо, разумно и справедливо.

Расорекетьорите обаче, отново ще издигнат глас за расизъм и за това, че обществото доминирано от фашизирани бели супремасисти няма да се погрижат за “онеправданите”; ще поискат специални привилегии поради “социалният си статус”, ще обвинят Тръмп за епидемията и смъртността и ще пожелаят икономиките на всички развити индустриални държави да спрат незабавно, за да “спасят животи”. С изключение на Китай. Защо? Защото, те като комунисти, са против фашизма и са наши другари, включително на глобално, интернационално, корпоративно и разбира се идеологическо ляво ниво. Венсейремос, така да се каже.

Даже и Анжела Дейвис, комунистката, виновна и съдена за четири убийства, заблестя с матов тен в небосклона на новият “антифашистки и антикапиталистически” подем, наричан за благозвучиe ”reset”. И перверзията е, че всичко това се извършва пред очите на цялото човечество от неизбирани от никого банкери и мултимилиардери.

А защо не възразяват срещу руските чекисти и китайските тотални комунисти?

Антифашисти, брат!...

*От фейсбук