Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

Интересно докога Човечеството, цели народи, Християнската Църква, целокупното Царство България, патриотичните хора от миналото, ще бъдат перманентно качвани и опозорявани като виновни върху вечният, нескончаем ешафод, скован от “борците” срещу “фашизма”? И укорът, заплашителният пръст, ще продължи да сочи “виновните”завинаги? Докато комунистът, дегизиран като честен и праведен антифашист, ще бъде оневиняван винаги, въпреки всичките безчинства причинени, причинявани и до днес, на това същото Човечество, на тази България и на безчет невинни жертви, причинени от него и подобните му.

АБПФК!?

Кога ли хората ще се отърват от “отровната им плесен”?

Защо се позволява лъжата за тяхната борба срещу “фашизъма” да им служи като моралистическо назидание на “некоректно мислещите”?

Защо “болшевик”, “комунист”, “чекист” не е причина да бъдат публично разобличени и поставени на стълба на позора, след като се доказаха техните криминални престъпления?

Училището ли?

Учебниците по история?

Професорите, журналистите, писателите, интелектуалците?

Моралните релативисти, структуралистите, прогресивците, деконструктивистите, семантиците, семиотиците, психолингвистите?

Сценаристите на филми, драматурзите, текстописците и певците на песните?

Или може би поетите?

Не.

Всъщност, най-много съм виновен аз, защото не успях никого да разубедя в нищо.

*От фейсбук