Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лелята на Кристина - Ваня Кирилова Кадри: Нова тв
Лелята на Кристина - Ваня Кирилова Кадри: Нова тв

„Нямаха брак, защото той имаше теория, че женените хора не се разбирали”, обясни пред Нова тв лелята на обвинената за убийството на двете си деца в Сандански Кристина Дунчева - Ваня Кирилова.

„Когато тя се настани да живее при него, нито ми се обаждаше често, нито се отбиваше. При едно позвъняване нейно чух как той крещи и пита кой се обажда, след което последва шамар от негова страна. Аз й казах, че веднъж щом е посегнал, ще го направи отново. Насилниците не се спират”, споделя майката на Кристина – Валентина.

В началото Кристина е споделяла, че обича мъжа до себе си. След раждането на първото й дете Кристина е започнала да губи блясъка в очите й, смята майка й.

"Дори и при местния педиатър тя непрекъснато плачеше. Тя каза, че тогава е плачела, защото не е можела да каже какво се случва. Беше щастлива, когато разбра, че е бременна за втори път. Тя искаше къща, пълна с деца. Страхът в нея беше много голям, но живееше с надеждата, че може да го промени", споделя още Валентина.

Лелята на Кристина разказа, че Георги многократно я е заплашвал с пистолет. Тази подробност обаче жената е спестила на родителите си. Бащата на Кристина си спомня, че Георги е подлагал и децата на наказания.

Майката на Кристина Валентина
Майката на Кристина Валентина
Кристина Дунчева
Кристина Дунчева