Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Първите дни на седмицата позволяват да срещнете и да се запознавате с нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания. Препятствията ви помагат да спрете и да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. От понеделник колкото и да ви се иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Начинанията са успешни, но само ако сте ги обмислили в детайли, пристъпете към действие. В края на седмицата думата ви се чува и всичко, казано от вас, се приема без противоречие.

ЗДРАВЕ Въпреки доброто здраве сте предразположени към травми. Съветът ми е да не прекалявате с алкохола. Избягвайте общуване с много хора. Пазете се от травми.

ЛЮБОВ Възможна е среща със стара любов, която отдавна не сте виждали, но настойчиво искаше да се видите. Ако сте семейни, ще си създадете проблеми с брачната половинка.