Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лолита Османова
Лолита Османова

Милиардерът не искал около нея да се навъртат красиви и нахакани младоци, които да я използват заради парите

Омъжва я по сметка, със сватята вдигат сватба за 25 млн. долара в Лос Анджелис и после се скарват за 80 млн.

Млада, красива и скандално богата.

Тази информация е напълно достатъчна, за да подскаже, че рускинята Лолита Османова, дъщеря на един от най-скандалните руски олигарси, може лесно да впечатли всеки мъж, когото пожелае.

Дали обаче Григор Димитров е нейната нова цел?

Снимка на блондинката в ложата на родната тенис звезда по време на негов мач стана причина за толкова много догадки каква е истината за техните отношения. Нито Григор, нито Лолита коментират дали имат връзка, или са просто приятели и едва ли ще го направят официално. Медиите в Русия също се интересуват дали милиардерската дъщеря ще прибави нова страница в определено интересната си дотук биография.

Григор Димитров
Григор Димитров

Според някои светски издания, които се интересуват от живота на съвременната руска принцеса, Григор трудно би се издигнал до статут на неин официален приятел.

"Тя е твърде голяма хапка за него", "Той може и да е най-сексапилният тенисист в момента, но баща й никога не би одобрил подобна връзка." Това са само част от заключенията, които прави сайтът super. ru, анализирайки дали двамата имат връзка.

Подобни подмятания за бащата на Лолита Османова и ролята му в нейния живот определено имат причина, особено като се припомни съвсем недалечното минало на Османова. Макар да е само на 25 години, тя вече има брак по сметка зад гърба си, уреден от баща й, и развод по сметка, отново продиктуван от родителя.

Сватбата на века. Така е наречена сватбата на Лолита Османова, дъщеря на енергийния магнат Елдар Османов, и на сина на много богатия предприемач Алберт Авдолян – Гаспар. Двамата се женят през 2017 година в сърцето на Лос Анджелис – Долби Тиътър.

Мястото, в което ежегодно се провежда церемонията по връчването на наградите "Оскар" се превръща в триумф на руското богатство и блясък.

Гостите на тържеството са забавлявани от Лейди Гага и Джейсън Деруло. Руската звезда Ксения Собчак е докарана в Лос Анджелис с частен самолет, за да води церемонията. Вместо традиционни покани Гаспар и Лолита изпращат на семейството и приятелите си

черни кутии, съдържащи статуетка “Оскар”,

химикалка, игрални чипове и златни плочи с имената на вече бившите съпрузи.

Според съобщения в медиите Елдар Османов и Алберт Авдолян са похарчили около 600 милиона рубли за сватбата на децата си, което е над 25 млн. долара.

Кой би помислил, че точно този брак ще се разпадне поради финансови проблеми?

Преди година Лолита и Гаспар се разделиха поради конфликт, възникнал между техните семейства. Оказа се, че компанията на Османов дължи около 6 милиарда рубли на своя сват, чието състояние според Forbes се оценява на 800 милиона долара.

Авдолян-старши е добре познат в Русия инвеститор в сферата на телеком услугите, а бащата на Лолита - съсобственик на мощен енергиен холдинг. Не е тайна, че енергийният бизнес в Русия е "тъмна материя", която води началото си от 90-те години. Именно такава е историята на бизнеса на бащата на Лолита.

През 2010 година започва скандално дело срещу неговата компания. Основната свидетелка Татяна Романова твърди, че е получава заплахи и срещу нея е извършен опит за убийство. Причината е, че тя отказва да даде фалшиви показания пред Министерството на вътрешните работа за това как са изчезнали над 100 млн. рубли от сейфа на компанията, като твърди, че Османов е оказвал натиск върху нея.

Следващият проблем на руския олигарх е през 2013 година. Дружеството му е обвинено в измама, деклариране на неверни данни и ощетяване на държавата с над 200 милиона рубли.

Истинските проблеми за компанията му започват малко след сватбата на неговата дъщеря през 2017 година. Финансови отчети показват, че дружеството е на огромна загуба. Руски финансисти обаче се усъмняват как подобен печеливш бизнес генерира такива загуби.

Точно по това време Османов и Авдолян са станали едно семейство. Децата им са щастливо женени, затова една солидна финансова помощ на изпадналия в затруднение Османов изглежда напълно логична. Авдолян прави няколко транша на стойност около 6 милиарда рубри или близо 75-80 млн. долара, за да спаси от финансов колапс своя тъст. Той е готов да придобие дял от енергийния холдинг.

И точно там започват семейните проблеми. Одитът показва, че въпросите около компанията са много сериозни - и с кредитори, и с банкови институции, и с държавното правосъдие.

Ситуацията е такава, че е невъзможно да има сделка поради натрупаните дългове, а също така и заемите да се изплатят. Според финансисти и помощта от свата е потънала в офшорни сметки.

Заради това Османов бе обвинен, че е омъжил собствената си дъщеря напълно по сметка, като е

излъгал цялото семейство на младоженеца

Скандалът е огромен не само между младите. Разводът е светкавичен. Двете фамилии не искат и да чуят повече една за друга.

Проблемите с правосъдието принуждават семейството на Османов да се премести в Монте Карло.

Красивата Лолита бързо става неизменна част от всички светски събития в княжеството.

Тя се появи на филмовия фестивал във Венеция през миналата година и веднага прикова вниманието.

Руски таблоиди уверено твърдят, че интересът й към филмовата индустрия е заради

авантюра с Леонардо ди Каприо

Двамата са се срещали няколко пъти в Лос Анджелис, където рускинята пристигала с частния самолет на баща си.

До сериозна връзка така и не се стига, защото баща й категорично не одобрява дъщеря му да има отношения с човек, който "би използвал богатството й". Думите звучат невероятно, насочени към един от най-скъпоплатените актьори в света. Но изглежда, че дори той не попада в графата "богати" за руския милиардер.

Именно сложната история на Лолита, изцяло диктувана от нейния властен баща, е причината руски медии да имат едно наум за евентуална връзка на рускинята и Григор Димитров.

Факт е, че освен присъствието й в ложата няма други сигнали двамата да имат интимна връзка. Григор също живее в Монако и е напълно нормално да са в общ приятелски кръг. Интересна подробност е, че Лолита е имала шанс да бъде "колежка" на Димитров, но сама се отказва от този спорт.

"Когато бях на 8 години, ме пратиха да играя тенис. През следващите 10 години никой не ме виждаше освен родителите ми, и то от време на време. Никой професионален спорт няма да ви радва, ако тренирате по три пъти на ден от 9 часа сутринта и имате само един почивен ден, в който майка ти и баща ти казват, че трябва да си стоиш у дома, за да се възстановиш за следващата седмица. Честно казано,

мразех спорта - непрекъснати разходи,

полети, нерви, липса на сън”, разказва в социалните мрежи рускинята, която продължава да играе тенис, но вече само за удоволствие.

Всъщност кортовете в Монако са мястото, на което двамата се запознават, твърдят руски сайтове.

В момента Лолита се изявява като собственик на лайфстайл списание в Монако.

Все пак остава основната "улика" за евентуална връзка между двамата. А именно, че по време на мача във Виена Григор изпрати въздушна целувка към публиката. Нещо, което не прави обикновено, освен ако там не се намира специален за него човек.

Ако Османова все пак е новата жена в живота му, тя определено се различава от предишните му любими. Първата му сериозна официална връзка е с Мария Шарапова. Отново рускиня, но тя е професионален спортист. Другата известна жена около него – Никол Шерцингер, е с около 15 години по-възрастна от Лолита.