Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Американските спецслужби знаели, че фюрерът има проблем с либидото и поради това е пристрастен към порнографията.
Американските спецслужби знаели, че фюрерът има проблем с либидото и поради това е пристрастен към порнографията.

Смятали да пуснат разюздани материали,

които да му причинят инфаркт

Информацията е засечена от нацисткото контраразузнаване, но операцията не е проведена

Кръвосмешения и перверзии бележат тайния живот на фюрера

Различни източници твърдят, че Адолф Хитлер е бил импотентен, по-скоро имал проблем с либидото си. Поради това той бил пристрастен към порнографията. Да напомним, че той лично я забранява със закон през 1933 година. Но на практика фюрерът притежавал една от най-богатите порнографски колекции в Райха - това са книги, списания, снимки и филми. Осигурява му ги придворният фотограф Хайнрих Хофман. (Същият Хофман, в чието ателие Хитлер се запознава с Ева Браун.) Всъщност, тази перверзна страст на фюрера е публична тайна. Хитлеристкото военно контраразузнаване попада на оперативна информация, че американците, знаейки за тази негова слабост, са възнамерявали да използват срещу него в началото на войната т.нар. "порнографско оръжие". Те се подготвяли да изсипят от въздуха в имението му в Баварските Алпи един контейнер с най-разюздани порнографски материали, които да предизвикат сърдечен удар. И така да елиминират фюрера. Операцията не е била реализирана

Службите са събирали информация още от началото на възхода на Хитлер, когато, за да предпази от полово предавани болести немския войник, той се заема да въоръжи Вермахта със секскукли. Втората му цел била да се запази чиста арийската раса. За да осъществи своя план, през 1941 година Хитлер поръчал надуваемата кукла да бъде разработена от датския лекар Олен Ханусен. Фюрерът водел редовна кореспонденция с експерта. В едно от писмата Хитлер описва как трябва да изглежда надуваемата спътница на немския боец: тя трябвало да бъде висока 1,76 м, да има бяла кожа, руса коса и нежни сини очи и да се казва Борхилда. В разработването на проекта участвали и психиатри. Един от тях бил Рудолф Чернхаймер.

Целта на куклата е да намали стреса у войника. Тя не може да замени истинската жена, но ние все пак ще се опитаме да постигнем съвършено подобие", написал той в дневника си. Куклите така и не били въведени ,,на въоръжение", защото фабриката, където трябвало да бъдат произвеждани, била бомбардирана от съюзниците.

Появявайки се в светлината на прожекторите на голямата политическа сцена, Хитлер заявява, че негова годеница е Германия. Но точно тогава, след като излиза на свобода от затвора "Ландсберг", той изоставя окончателно поведението си на "ексцентричен монах". В началото харесвал танцьорки, на които изпращал букети с цветя. Една от първите била американката Мириам Верн, която скоро била изместена от сестрата на негов познат - Жени Хауг. Следващата в любовния списък на Адолф била една католическа монахиня - Пия Елеонора Бауер; мълвата твърди, че тя му родила син.

Инге Лей, също танцьорка по професия, макар и омъжена за важен обществен функционер, е поредното завоевание на фюрера. Години по-късно, през 1943-та, тя скача от прозореца на апартамента си, след като

получава писмо от Хитлер

През 1925 година той се запознава в мюнхенски парк с 16-годишната продавачка Мария (Мици) Райтер. Пред непълнолетното момиче Хитлер се представил като "господин Волф". Прелъстена и изоставена, Мици прави опит да се обеси, оставяйки писмо. Тогава тя била посетена от хора на СА, които я заставили да подпише нотариално заверено изявление, че не е имала връзка с Адолф Хитлер. И така Мария Райтер се подписва под следния текст: "Господин Хитлер е само мой приятел и нашите случайни срещи винаги са имали само приятелски характер".

Следващата метреса на фюрера се нарича Марта Дод. Тя е на 22 години и е дъщеря на американския посланик в Берлин. Още тогава, в средата на 20-те години, тя се облича с миниполички и скандализира все още пуританските нрави в немската столица. Но Ернст Рьом, шефът на СА, бързо подушва, че госпожица Дод, която се среща с Хитлер, всъщност работи за съветското разузнаване! След раздялата тя също прави опит за самоубийство... Но оцелява. Даже по-късно попада на първия ред в съдебната зала на Лайпцигския процес. Според някои неофициални биографи на Георги Михайлович Димитров, американката даже се влюбва в българина, който тогава бил популярен не толкова като комунист, колкото като интернационален Дон Жуан…

Но леглото на фюрера не остава празно задълго. Мястото на Марта скоро бива заето от сексапилната Инга Арвад, датчанка. Тя е журналистка и е берлински кореспондент на американския "Таймс Хералд". Всъщност работата й е прикритие и начин за събиране на данни за американското въоръжение.

Това красавицата прави по поръчка

на Абвера

По-късно, през 1941 година, привлекателната датчанка се изпречва пред погледа и на младия поручик от щатската марина - Джон Кенеди. Но ЦРУ не дреме и скоро поручик Кенеди бива преместен на служба в тихоокеанското подразделение на U.S. Navy; разпореждането за това е издадено лично от Едгар Хувър.

21-годишната англичанка Юнита Валкирия Фриман-Митфорд е новото интернационално завоевание на фюрера. Русокосата и синеока племенница на английския фашист Осуалд Мозли е абсолютен почитател на немския нацизъм и на водача на НСДАП. Затова пристига в Мюнхен, за да изкаже лично преклонението си пред светлата личност на Адолф Хитлер. Тя го открива лесно в любимия му мюнхенски ресторант "Остериа Бавария".

Всички очакват, че връзката им ще прерасне в брак, но това не се случва. През 1939 година, когато Кралство Великобритания обявява война на Райха, английската потомка на Карл Велики прави опит за самоубийство.

Откриват я простреляна в Английската градина в Мюнхен… Разбира се, човек не трябва да е детектив, за да проумее, че зад тези "самоубийства" стоят хора от охраната на фюрера.

Но ето и една чистокръвна германка. Ренате Мюлер, 29-годишна филмова актриса. Хитлер я харесва в ролята й във филма "Блестящата Сузи". Според Густъл Кубичек Ренате поразително

приличала на първата и несподелена любов на Адолф

- 18-годишната Стефания от Линц. Хитлер се запознава с новата си любовница на прием в канцеларията на Райха. Тя е първата дама, която изнася информация, че Хитлер страда от сексуална недостатъчност. Своята импотентност той компенсирал чрез побой на обекта на своето желание. Но след като се разприказвала, госпожица Мюлер била

посетена от двама цивилни есесовци

в хотелския й апартамент в Монте Карло. На следващия ден пресата съобщила, че голямата звезда на немското кино е починала неочаквано след кратко боледуване.

И още нещо - Адолф Хитлер не изменил на родовата си традиция - кръвосмешението. Както е известно, неговата майка Клара била племенница на баща му Алоиз. През 1929 година доведената сестра на фюрера - Ангела Раубал, пристига от Виена, за да се погрижи за домакинството на своя брат. С нея са и двете й дъщери. Както признал по-късно Адолф, той бил поразен от красотата на 21-годишната си племенница Ангела Мария Раубал, чийто темперамент и прелест я правели да изглежда на не повече от седемнайсет години. Тя се гордеела с тъмните си коси, които я отличавали от "глупавите баварски блондинки", така казвала. Скоро Хитлер превърнал очарователната Гели в своя сексуална робиня, която била принудена да търпи садо-мазохистичните изпълнения на своя вуйчо. Един ден през есента на 1931 година младото момиче

решава да сложи край на това

и да се върне във Виена; по този повод има бурен разговор с вуйчо си. На следващия ден Хитлер научава, че Гели се е застреляла с неговия личен "Валтер" в специално наетия за срещите им апартамент. Тази новина го разстройва истински...

Последна в списъка на любовните похождения на Хитлер е неговата фаворитка Ева Анна Паула Браун. Тя е родена на 12 февруари 1912 година в Мюнхен в семейство на учител. Родственица на конструктора на ракетите "Фау" Вернер фон Браун. Веднъж някаква врачка предсказала на майка , че нейната средна дъщеря ще има любов, за която щял да говори целият свят. Като ученичка се отличавала с мързела си, но и със спортните си успехи.

Обичала джаз,

но семейството й я изпратило в училището към манастира "Симбах" в Австрия. Когато се завръща в Мюнхен, започва работа в ателието на фотограф-художника Хайнрих Хофман. То за нейно щастие се намирало в съседство с вече споменатия ресторант "Остериа Бавария". В ателието често се отбивал мъж, облечен с черно кожено палто; на главата си носел филцова шапка, а в ръката - бич! Возел се в черен мерцедес. Забелязвайки младата блондинка, веднъж я попитал: "Не бихте ли искала да ме целунете?" Тя отказала. Но от този момент започнала да подпъхва кърпи в сутиена си, за да се хареса на "господин Волф". За Коледа 1929-а той й подарил своя снимка с автограф и една жълта орхидея. Хитлер я направил своя любовница чак през 1935 година.