Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Страшен инцидент вдигна на крак столичните полицаи снощи. Мъж преби от ревност дъщерята на полицая от разложкото село Баня Иван Лулеов, Силвия научи Struma. com.

Младата жена била на гости при свой познат в блок в столицата и на излизане била причакана от травестит, влюбен в момчето, при което била Силвия. Без всякакви обяснения мъжът, който бил транссексуален, се нахвърлил върху нищо неподозиращото момиче и с юмруци по лицето, явно с намерение да я обезобрази, удрял безпощадно.

Силвия е спасена от съседи, чули виковете и за помощ.
Мъжът  успял да избяга. "Не съм добре, избити зъби, счупен нос, едва говоря. Преби ме зверски без причина. Влюбен бил в моя познат и от ревност просто изля цялата си злоба. Депозирах жалба в полицията, надявам се да го открият", каза пред Struma пострадалото момиче. 

"Този травестит е опасен, можеше да ме убие, разказва Силвия, която очаква в понеделник да бъде оперирана. Силвия Лулеова работи като крупие в казино в София и отдавна живее в столицата. Тя бе неотлъчно до баща си по време на делата, които се водеха срещу него за убийство на ром, крадял кабели. Полицаят простреля крадеца, който го нападнал.

Мъжът издъхна от прострелването, а Лулеов изживя страшен кошмар. С години, влачен по съдилищата да отговаря за действие по време на служба. Накрая бе оправдан.