Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Александър Ненков: Целта на опозицията беше да се опетни достойнството на Караянчева Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков КАДЪР: БНТ

"Целта на колегите беше не от грижа за рейтинга на парламента, защото те се опитват всячески да го сринат малко след началото на този мандат. Вчера беше опит да се опетни достойнството на една, достоен човек". Това каза депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по БНТ.

Припомняме, че вчера след бурни дебати в парламента депутатите отхвърлиха исканията на опозицията за оставката на Цвета Караянчева като председател на Народното събрание.

"Сигурно търпи критика изказа й, като си публична личност човек трябва да има едно на ум. Цвета Караянчева е емоционален човек и си е запазила поведението. Мисля, че беше недостойно и парламентаризмът не спечели от тези 4 ч. изгубено време в парламента", добави той.

"Не си спомням колегите от БСП да са поели отговорност за една своя дума, все някой им пречи. Това не е стратегия да бъдеш конструктивна опозиция. Това бяха 4 часа безсмислен дебат", каза още Ненков.