Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Валери Найденов
Валери Найденов

Пентагонът призна, че май не сме сами на Земята. Протестът го доказа

До онзиден не вярвах в извънземните, но вчера изгледах “Феноменът” – нашумял американски документален филм, в който главна роля играе Хари Рийд, лидер на мнозинството в Сената на САЩ от 2007 до 2015 година. Когато такива сериозни политически фигури се появяват в документални филми, обикновено те разкриват някаква съдбоносна за планетата тайна.

Например преди години бившият вицепрезидент и за една бройка президент Ал Гор направи документален филм за глобалното затопляне, спечели Нобелова награда и сложи началото на световната паника, която ни трогна с извънземното дете Грета Тунберг. Ако не бе Гор, не се знае дали днес щяхме да се радваме на тези естетични вятърни мелници край Черноморието.

И ето че сега Хари Рийд във “Феноменът” разказва за тайните извънземни програми на САЩ и стотиците засекретени срещи с летящи чинии, малки човечета и техните необясними дела. Напоследък Пентагонът малко по малко започна да ги разсекретява и да си признава. Вече е почти сигурно, че

извънземните са сред нас – остава само да започнат да дават интервюта!

С какво друго освен с намесата на извънземните може да си обясним тази небивала мания по флуидния джендъризъм и транссексуализъм, която е на път да промени човека като вид? Хиляди просветени деца в развитите страни вече вземат хапчета за отлагане на пубертета, за да могат да си сменят пола, като станат пълнолетни. Транссексуалната хирургия е най-проспериращият клон на медицината. В дамските спортове вече редовно се състезават мъже, които се самоопределят като жени. Жените скърцат със зъби, но какво да правят, горките – я са възразили, я са ги прокудили от цивилизованото общество.

Защо генералите от Пентагона се надигнаха срещу Тръмп?

Защото уволни всички трансове от армията. Тъй като идва от бизнеса, сметнал ненужните разходи. Оказало се, че хормоналните и хирургическите процедури на трансджендърите натоварват военния бюджет и не остават пари за смяна на режими. Не че на генералите им пука, но и те са под натиска на джендърните фондации.

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, споделила с приятелки, че с нейния принц се разбрали да отгледат предстоящото си дете “джендърно неутрално”. Като му дойде акълът, то само̀ щяло да реши дали да е момиче, или момче. За целта вече му шиели синьо-розови пелени и блузки. Щом се разшумя в английските пъбове, наложи се официалният говорител на британския кралски двор да ги успокои с измъчено опровержение.

С какво да обясним революцията в човешката сексуална култура?

Не може да е само с влиянието на “куиър” философията. Който е прочел книгата на Джудит Бътлър, джендърния Карл Маркс, едва ли е оцелял. Много по-вероятно е зад джендърната революция да стоят тайните козни на извънземните.

Постчовешкото бъдеще вече е тук с единия крак. Много западни компании имплантират чипове под кожата на своите служители, което помага не само да ги разпознават, но и да отчитат кой с кого е под юргана нощем. И ако от кариеристични подбуди служителят се е обявил за гей, но си ляга с обратния пол – уволнение и вълчи билет. Ако е честен – повишение.

Вече сериозно се работи върху наночипове, които ще се вкарват в организма с ваксините, за да управляват сърбежа в деликатните зони. Други чипове ще се имплантират директно в мозъка, ужким за да го обогатят с допълнителни знания и умения, но всъщност за да го контролират дистанционно от планетите на Алфа Кентавър. Защото тези промени не са родени в Слънчевата система.

Досега будните умове обясняваха културните и некултурните революции с влиянието на тайните масонски ложи, илюминатите, Римския клуб и другите клубове на свръхбогатите. Но свръхбогатите са традиционалисти. Най-влиятелните милиардери като Сорос, Мърдок, Безос, Тръмп с нищо не са еволюирали от времето на пророка Мохамед – те също си падат по свежата дамска плът.

Ако вторият брак на Мохамед е бил за горе-долу 40 години по-младата Айша, то третият брак на Сорос е с 42 години по-младата Тамико Болтън. Мърдок, Безос, Тръмп също си падат по егенетата от следващите векове. Само Бил Гейтс не е сменил жената, но той е извънземен. А може би и тя.

Други стоят зад видимите господари на света. Ние не знаем от коя планета идват, нито каква форма на органичен живот представляват. Може да са безполови, двуполови или многополови. Неведоми са пътищата извънземни, може и да се репродуцират чрез пъпкуване.

Но ако извънземните се крият от хората,

как по-точно дърпат конците на институции като Европейския съюз?

Явно са прокарали някаква хитроумна трансмисия между летящата чиния и пленарната зала. Възможно е отделни представители на тяхната раса да са възприели човешки образи, за да се настанят в брюкселските кабинети.

Почти съм сигурен, че Елена Йончева и Сергей Станишев са извънземни. Те са изпратени в България като стъпало, от което да отскочат в Брюксел и да поемат съдбата на Европа. Издава ги това, че имат съветски майки. Според “Феноменът” извънземните витаят най-вече над САЩ и СССР, сега Русия, защото силно ги интересува ядреното оръжие.

Има случаи, когато са обезвреждали балистичните ракети. Друг път са ги задействали и са започвали обратното броене преди старта, за да сплашат човеците.

Всичко това го има в разсекретните документи на Пентагона. Затова логично е генетичната им лаборатория да е в Русия и в САЩ, а оттам да клонират индивиди за по-малките държави.

Сега благодарение на триото Йончева - Станишев - Кънев Брюксел пак ни притисна за Истанбулската конвенция точно когато управляващите се канят да сменят конституцията. Мнозинството е наплашено и готово на отстъпки.

Кризата е възможност!

Сега е моментът за смяна на гена!

И както писах няколко пъти, българският текст на тази конвенция е уникален. Само и единствено в него думата “пол” е дефинирана като свободен човешки избор и няма никаква биология: Пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете (чл. 3, ал. в).

До този момент в България полът е биологическа даденост. Щом ратифицираме конвенцията, ставаме безполови. Така в юридическо отношение България ще е първата извънземна държава!

Летящите чинии правели невъзможни маневри. Същото стана с протестите. Те искат оставки, оставки, оставки. Заради тях Европейският парламент прие резолюция. Но къде в нея пише, че управляващите трябва да дадат оставки? Никъде! Напротив, настоява се да ратифицират джендърната конвенция, да регистрират ОМО “Илинден” и да не се бутат ромските колиби. Кога протестът е искал това? Да не би да съм пропуснал нещо?

Ловки същества са извънземните. Умеят да улавят енергията и да я пренасочват в съвсем друга посока. Така те задвижват летящите си чинии, така използват и енергията на народните маси, които не знаят какво да искат.