Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Трусовете ще ударят и у нас

Досега само Русия имаше Октомврийска революция. Както е тръгнало, и САЩ ще получат своя Октомври тази есен. По традиция това е месецът на американските предизборни компромати и борсовите кризи. Но ако в миналото са гърмели единични политически бомби, сега се очаква серия термоядрени експлозии.

Цяло лято по улиците на големите американски градове върви “цветна революция” – протести, които прерастват в бунтове, грабежи и убийства. На този експлозивен фон в медиите неспирно си пробиват път нови и нови скандални разкрития, в сравнение с които аферата “Уотъргейт” е невинна детска игричка в пясъчника.

Очаква се още през октомври главният прокурор Бил Бар да повдигне обвинения срещу бивши шефове от ФБР и ЦРУ заради опита да свалят от поста Тръмп. Но разкритията вече опират и до най-близките сътрудници на бившия президент Барак Обама, както и до него самия.

Изборите през този ноември също ще са под въпрос.

Републиканците обвиняват демократите, че се канят да ги фалшифицират. Според демократите Тръмп няма да признае загубата и ще се барикадира в Белия дом. Оттам ще се наложи да го вадят с помощта на военните. Вече имало план.

Хилари Клинтън посъветва Байдън в никакъв случай да не признава загубата. “Туитър” обещава да спира всякакви “непотвърдени” резултати. Ако пак се случи така, че Тръмп да загуби националния вот, но да спечели в електоралната колегия, няколко анархистки организации обещават “да излязат на дюшеци” като в “Кръстникът”.

Мир ще има само ако единият от претендентите победи категорично с поне 5-10 пункта разлика. Ако разликата е само 1-2 пункта, очакват се метежи и съдебни дела.

Един нюйоркски съд се бори да получи данъчните декларации на Тръмп, за да му повдигне обвинения. От другата страна изскачат нови и нови факти за корупционните сделки на Хънтър Байдън под чадъра на баща му, бившия вицепрезидент и кандидат за президент. Тези дни например излезе наяве, че Хънтър получил

3,5 млн. долара

от вдовицата на

кмета на Москва

Юрий Лужков – милиардерката Елена Батурина. За какво? Ще лъсне през октомври.

Сводницата на самоубития световен педофил Епстийн е в ареста и май се кани да пропее за подвизите на Бил Клинтън в самолета, наречен “Лолита експрес”. Това ще свали демократите в нокаут.

Десетки подобни сюжети в момента са като запалени фитили, които бързо изгарят по посока на октомврийската бъчва с динамит. Но миналата седмица до нея се нареди и една

неочаквана

водородна бомба

- освободи се

място във

Върховния съд

Тръмп веднага номинира Ейми Барет – консервативна католичка, която гарантирано ще погребе каузите на демократите за следващите 20 години. Както е известно, местата във Върховния съд на САЩ са 9. Ако успее да вкара и Барет, а това изглежда почти сигурно, Тръмп ще е назначил трима от съдиите само за един мандат. Съотношението между издигнатите от републиканци и от демократи съдии ще стане 6:3, а го завари 4:4 и едно свободно. Тъй като мандатът е до живот, а тримата назначени от Тръмп са около 50-годишни, консерваторите ще слагат пръст в колелото на либералния прогрес още поне 30 години.

Това е истинска катастрофа за демократите, тъй като най-важните политически битки накрая се решават във Върховния съд – включително и кой ще е победителят на изборите през ноември. Ако резултатите са спорни, накрая гласът на Ейми Барет може да надделее в полза на Тръмп.

Преди 2 години Тръмп издигна за върховен съдия консерватора Брет Кавано. Демократите изсипаха върху главата му водопад от фалшиви компромати. Изкараха го алкохолик и тартор на банда за масови изнасилвания на невинни вашингтонски девойки. Нищо не се доказа.

Този път залогът е 10 пъти по-голям, така че през октомври трябва да се очаква масова истерия. Демократите в долната камара вероятно ще приемат закон, който ще забрани на Тръмп да предлага трети съдия в рамките на един мандат. После Сенатът ще го отхвърли, а и Тръмп ще му удари вето. Разбира се, ще има нови протести и бунтове, крайцерът “Аврора” ще възвести със залп нов щурм на Зимния дворец. Пардон, Белия дом.

Чак до

пролетарска

революция едва

ли ще се стигне,

но демократите се канят радикално да сменят системата. Ако имат мнозинство и в двете камари, те ще се опитат да премахнат “електоралната колегия” при избора на президент. Това ще даде предимство на тези щати, които гласуват за демократите, но в същото време ще наруши грубо федералния характер на съюза.

Освен това се планира столицата Вашингтон да бъде обявена за самостоятелен щат. Същото се предлага и за Пуерто Рико, както и за още 2 задморски територии. Така има изгледи щатите от 50 да станат 54, а демократите да спечелят убедителна преднина.

Големият въпрос е дали те ще успеят да спечелят и президентството, и двете камари на Конгреса? Според прогнозите засега Байдън води в президентската надпревара със 7 пункта, но само с 3,6 пункта във “фронтовите щати”, които решават надпреварата в “електоралната колегия”. За долната камара демократите водят с 5,4 пункта, а за Сената изгледите са 51:49 в полза на демократите.

Разликите

намаляват

и нищо не

е сигурно

Но да се върнем към текущите скандали, които ще превърнат този октомври в революционно риалити. Както е известно, цялото президентство на Тръмп е белязано от обвинението, че той е агент на Путин. Сюжетът тръгва от досието на британския шпионин Кристофър Стийл, нает от кампанията на Хилари Клинтън през 2016 г. да събира компромати срещу Тръмп. Тези дни се разбра кой е първичният източник на тази фалшификация - някой си Игор Данченко от Украйна, който е работил в Института “Брукинс” – аналитичен център на Демократическата партия. През 2009 – 2011 г. Данченко е разследван от ФБР като руски шпионин. Събрани са и конкретни доказателства, но после работата се потулва. Руският шпионин Данченко и днес си живее във Вашингтон, работи за демократите и дори участва в Съвета по национална сигурност.

През януари 2017 г. агентите на ФБР се срещат с него и той признава, че всички разкрития в досието на Стийл са фантасмагории, събрани по кръчмите. Въпреки това ФБР започва разследването срещу Тръмп и неговите сътрудници.

Както пише знаменитият десен коментатор Ръш Лимбо:

“Всички са

сътрудничили

с Русия - освен

Тръмп!”

Пак преди седмица бяха публикувани и някои вътрешни комуникации между агентите на ФБР, които са работили срещу Тръмп. Те се оплакват, че директорът Коми ги карал да нарушават законите и това ще им докара белята. За всеки случай те купуват застраховки срещу евентуални съдебни дела, които може да си докарат в изпълнение на служебните си задължения!

Бомбата е заложена под самия задник на дълбоката държава. Ако ще гърми, това ще стане през октомври.