Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

4 планети танцуват през май ОБЕКТЪТ Х: Какво символизира неизвестният обект Х, може само да се гадае.

 

Гигантски житен кръг от 21 юни 2009 г. представя съвършено точно рядка планетарна конфигурация, която ще наблюдаваме на 1 юни 2011 г. по време на новолуние.
В нарисуваната от леко прегънатите стебла "картина" е отразен и нов, неизвестен астрономически обект Х в Слънчевата система.
Сложните изображения се появяват на три фази в продължение на една седмица сред нивите на Милк Хил, Южна Англия.
"Оттогава изминаха 2 години и ние чак сега схващаме посланието и звездната карта. Спомнете си как между 2005 и 2007 се появиха пиктограми, представящи светлинното шоу на кометата Холмс в периода 23-24 ноември 2007 г., когато тя стана видима с просто око чак от съзвездието Персей. Интересното тук е, че "художникът" е поставил загадъчния обект Х между Марс и Юпитер. Той не е нито Холмс, нито кометата Еленин!" - коментира австралийският учен д-р Хорас Дрю от Калифорнийския технологичен институт, експерт по

теория на кодирането

кристалография и молекулярна биология. Дрю работи от 2002 г. върху феномена "житни кръгове" и ги тълкува чрез астрономически символи и събития. През 2002 г. е извикан във Великобритания, за да изследва формация, олицетворяваща ДНК, изникнала на 50 км от Кеймбридж. Сред живописните геометрични фигури Дрю съзира астрономически знаци и кодирани текстове. В първия си етап "картата" от 21 юни 2009 г., изографисана върху Милк Хил, показва "астрономически секстант" с 5 различни планетарни орбити, "закачени" за него, плюс Земята и Луната. "Фактът, че са прикрепени за секстанта, означава, че в бъдеще трябва да търсим в небето

5 ярки планети

строени в ред. Малко по-късно, на 23 юни 2009 г., схемата се усложни с втора фигура. Отдясно изникнаха "височинни индикатори", ориентиращи къде над хоризонта да очакваме обектите. №1 бе ниско в небето, №2 и 3 стояха на средна височина, докато планетата Х и №5 бяха най-отгоре. Земята липсваше, следователно наблюдателят е върху нея. Очевидно планета №1 e Луната, №2 - Меркурий, №3 - Венера, №4 - Марс и №5 - Юпитер" - обяснява австралиецът. Невидимият "архитект" е оставил място и за по-малък обект между планети №3 и 4, който Хорас кръщава

"Планета Х"

Той е заобиколен от двоен кръг, вероятно за да се подчертае неговото значение. Съгласно картата неизвестното небесно тяло е разположено между Марс и Юпитер и вероятно ще може да се види от Земята между Венера и Марс. Същата рядка подредба на 5 планети се очаква на 1 юни 2011 г., когато настъпва новолуние. Четирите планети, заедно с Луната, ще бъдат ясни и забележими на изгрев слънце в Сидни, Австралия, и 10 часа по-късно в Южна Англия. В този ден те ще се "строят" по много интересен начин. Луната ще е близо до хоризонта на ниска височина, Меркурий и Венера ще го следват на средна, а Марс и Юпитер ще се извисяват най-отгоре. Относителните им височини и позиции, измерени със секстант, за 1-2 юни 2011 г. от Сидни съвпадат с начертаните в житните полета на Милк Хил през 2009 г. "Диаграмата залага на познати обекти в Слънчевата система, за да ни е ясен прочитът є, и указва къде и кога да следим за непознато небесно тяло в новолунието на юни 2011 г. - между Венера и Марс. Третата част от житния кръг е сътворена на 30 юни 2009 г. Тя представя серия от астрономически йероглифи, които са напълно неразбираеми и сякаш с извънземен произход. Кой и какво се е опитвал да ни каже, ще разберем скоро.

Сходен символ

бе изрисуван на хълма Блу Бел през август 2005 г. и той предсказваше как кометата 17P Холмс ще увеличи яркостта си с 400 000 пъти през октомври 2007 г. и ще бъде видима с невъоръжено око" - допълва Дрю, който работи заедно със Стюарт Дайк и Оливиер Морел от британската група за изследване на феномена "Кроп съркъл кънектър".
Извънземният текст с непонятните символи се е простирал в зелените ниви на Милк Хил върху 500 метра. Според учения е невъзможно човешка ръка да го "изпише" за няколко часа. "До 30 април 2011 г. Луната, Меркурий, Венера, Марс и Юпитер се виждаха от Земята подредени линейно - припомня Хорас Дрю. - През май започнаха да изпълняват т. нар. "Танц на четирите планети - 2011" - рядко небесно явление, при което всеки ден са в различни комбинации, видими преди изгрев слънце. "Танцът" им от 1-2 юни 2011 г., заедно с Луната, няма да се повтори скоро."

"Цвете" от символи в Ява

ПОСЛЕДНИТЕ житни кръгове от 2011 г. са от Холандия (4), САЩ (2), Мексико (1), остров Ява - Индонезия (4) и Великобритания (1).
Индонезийският от май 2011 г. е образуван в оризово поле на селището Чикаранг, Западна Ява. Теренът е обходен и заснет от уфологичната организация UFOnesia, а нейният директор Мухамад Ирфан е предоставил дори видеозапис на британците от "Кроп съркъл кънектър". Месеци по-рано, на 23 януари 2011 г., гигантска фигура изниква също в оризовите ниви на селцето Красакан в Слеман, област Йогякарта, известна с уникалните си религиозни паметници. Цялото изображение прилича на цвете от планети и траектории, затворени в кръг с диаметър 25-30 метра. "Немислимо е формите да са изваяни така съвършено от човек, природна сила или от животно!" - убеден е местният жител и очевидец Кахйо Утомо пред индонезийската новинарска агенция "Темпоинтерактив".
"Не сме сигурни дали символите не са свързани с поява на НЛО или с естествен феномен. Ден преди това постъпиха съобщения за необичайни миниторнада" - допълва шефът на полицейското управление в Слеман командир Иуан Рамайни, който е започнал разследване. Хипотезата за тях е отхвърлена от началника на Агенцията по метеорология, климатология и геология в Йогякарта Бади Уалуйо. Той е категоричен: два дни преди феномена в цялата провинция и околните райони не са регистрирани торнада, нито необичайни атмосферни аномалии.

Еленин - кометата на странните съвпадения

Едноименната комета е открита от руския астроном Леонид Еленин на 10 декември 2010 г. и е записана с наименованието C/2010 X1 (Elenin).
Находката е потвърдена на 12 декември от американски и японски учени. Леонид е сътрудник в Института за приложна математика "Мстислав Всеволодович Келдыш" към Руската академия на науките. Месеци по-късно аржентинският астроном Серджо Токскано официално заявява, че след кометата летят титанични космически кораби, а през зимата, когато ще е най-близо, контактът с тях е повече от вероятен. Еленин опровергава твърденията му, обяснявайки, че тъмните петна върху изображенията са следи от звезди, разтегнати заради движението на камерата. Руснакът е силно обезпокоен от истерията, заляла интернет, блогъри и конспиративни групи, които търсят скрит смисъл в Х-чето на името є, съвпадащо с изписването на планетата Х. Голяма част от тях са убедени, че самият Еленин е измислена личност, на снимките с обекта се виждат и корабите, а ЦРУ и Федералната служба за безопасност на Руската федерация вече са построили секретни убежища в очакване на нейното пришествие. На 16 октомври 2011 г. Еленин ще наближи Земята максимално на разстояние от 34,9 млн. км.
"Догадките и съмненията в конспиративните форуми не стихват. В нета се откриват само 2 снимки на астронома. Първото му име напомня за леонидите, кръстени на съзвездието Лъв (Leo) - метеоритният поток, на който се любуваме на всеки 33 години. Съкращението E.L.E. е често срещано в науката и наистина означава "събитие, водещо до масово унищожение" или "масово измиране". Nin на шумерски се превежда с "богиня". Именно върху шумерски каменни плочи е изписано името Нибиру, наближаващ Земята на всеки 3600 години.
"Х-ът от наименованието на кометата, асоцииран с Планетата Х, е чисто съвпадение" - потвърждава Леонид.
Легендарната Планета Х е предполагаем голям обект в края на Слънчевата система, често наричан Нибиру. През 1987 г. НАСА официално признава възможността да съществува 10-та планета. Едно от доказателствата за нея е необяснимото "поведение" на два от космическите апарати "Вояджър". Когато наближават границата на Слънчевата система, "те се отклоняват от траекторията си, която е предварително изчислена въз основа на известните небесни тела и техните гравитационни взаимодействия.

Коментара ()

Вашият коментар