Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

НЕМЦИТЕ не могат да се оплачат от липса на късмет в живота. Не стига че произвеждат едни от най-хубавите коли на цялото земно кълбо, но и под завивките жените крещят с най-възбуждащите фрази.

В това е убеден психологът Джон Готман, който установил, че най-предразполагащият език за секс е немският.

"168 часа" се запаси с най-важните изрази, които може да използвате под завивките. Дори и да си глътнете граматиката, никога не забравяйте култовия вопъл ja, ja, schneller. За разтърсващи потни оргазми е изключително важно да изхвърлите от речника си в леглото думата Nein, както и аналогичното на български език "не".
Още по време на любовната игра фразата Du hast die schoеnsten Arsch der Welt ще ви отвори неподозирани врати. Произнася се: "Ду хаст ди шьонстен арш дер велт." Означава: "Ти имаш най-красивият задник в цялото земно кълбо." Удачен заместител е Du hast die schoеnsten Titten der Welt, в превод най-сочните гърди на планетата са твоите.

След като вече сте стопили ледовете и сте направили прелестен комплимент, следва продължението: Willst du mir einen Blasen. Вярното произношение е "Вилст ду мир айнен блазен" и означава в пряк превод: *Би ли била така добра да ми духаш?
Тук вече сте на кръстопът. Вариантите са два: ако сте се разбрали за многочасов мръснишки секс, значи удачната фраза е: Darf ich dich ins Arschloch bumsen? За да ви разберат правилно, трябва да си разчекнете езика и да кажете: "Дарф их дих инс аршлох бумзен." Основното му значение е ще може ли да те бодна отзад. Дори и да забравите точния въпрос, удачен заместител е култовото ja, ja, schneller. То винаги ще ви избави от неудобството, че не сте си отваряли ушите в час по немски.

В крайна сметка винаги стигате до въпроса с най-голяма значимост: Darf ich auf deinem Arsch kommen? Произнася се "дарф их ауф дайнем арш комен" и означава: Ще ми позволиш ли да ти свърша на дупенцето? Среща се и във варианти: Darf ich in deinem Mund kommen, което се превежда: Дали ще може да ти свърша в устата?
Накрая отново можете да се проявите като учтив немски благородник, като извикате на половинката си: Ich mag deine Muschi und deinen Kitzler ebenso! Произнася се: "Их маг дайне муши унд дайнен кицлер ебензо" и означава: Харесвам вагината ти, но и клиторът ти не е лош. Специалистите са открили и най-удачната поза в секса, която е в синхрон с немските слова. Кучешката поза и цитатите по немски език са перфектни за неповторим секс, категоричен е Джон Готман.