Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С Любен Дилов-син
С Любен Дилов-син

Бизнесменът Христо Сираков почина на 22 септември в столична болница. Един от издателите на списание “Плейбой” и съорганизатор на конкурса “Мис Плеймейт” претърпя тежък инсулт преди няколко дни, след който се наложи и операция. 

Новината за кончината му бе съобщена от екипа на мъжкото списание. В него се казва: “С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството и близките му.

Светъл път, Христо!”.

64-годишният Сираков бе издател на “Плейбой” заедно с Любен Дилов-син и Борис Гълъбов. В тандем тримата организират и конкурса “Мис Плеймейт” през последните няколко години.

Любен Дилов-син се прости с него с песен на Адриано Челентано във фейсбук: 

E se ti lascio

Aspettami sempre

Male che vada

Torno a settembre (И ако те оставя чакай ме винаги, в най-лошия случай ще се върна през септември - бел.ред)

"Винаги ще е септември, мили Hristo Sirakov

Където и да си, ще е весело!

Светъл път!" - написа още Любен Дилов син.

Христо Сираков е роден в София, бил едва 3-годишен, когато родителите му се развеждат. Отглежда го майка му Здравка, която работи като зъболекар. Но винаги е поддържал здрава връзка и с баща си - Христо Сираков, който бил представител на френска авиокомпания. В София бъдещият издател завършва френската гимназия, където се радва на голяма популярност и е сред най-харесваните момчета. След това продължава образованието си в Париж. От първата си жена, бившата манекенка Мария Бешлиева има доведена дъщеря - Деница, за която твърдеше, че е отгледал и обича като своя собствена. С майката се събират, когато детето е на 11 г. и заживяват в Италия през 1990 г.

Христо Сираков

е на 42-годишна

възраст, когато

се ражда

дъщеря им

Ана-Мария. Момиченцето се появява на бял свят в София и има здравословни проблеми. Налага се смяна на кръвта, а днес тя вече е красива млада жена, която в средата на август навърши 22 години. След раздялата на Сираков и Мария Бешлиева, бившата манекенка и двете момичета остават да живеят и учат във Флоренция.

Проблеми след раждането си има и Кристиян, синът на Христо Сираков от връзката му с Ирен Онтева. Той се ражда в осмия месец и се налага няколко седмици да остане в кувьоз. Вече 15-годишното момче винаги е поддържало прекрасни отношения със своята полусестра.

Христо Сираков се гордееше, че е успял да запази чудесни отношения с бившите си жени, те пък от своя страна също били близки помежду си.

Заради познанствата му и по-близките отношения с манекенки, риалити звезди и плеймейтки медиите у нас го кръстиха

Ицо Стоте

манекенки.

Той обаче не

харесваше

този прякор

и категорично отказваше да го коментира.

Наричаха го бохем и обичаше да бъде заобиколен от красиви жени, без да изпада в излишни подробности какви точно са отношенията му с поредната хубавица, с която фотографи го улавят на светско събитие.

Христо Сираков си отиде на 64-годишна възраст.
Христо Сираков си отиде на 64-годишна възраст.
С бившата манекенка Ирен Онтева, от която има син.

СНИМКИ: ВЛАДИМИР СТОЯНОВ И ПЛАМЕН КОДРОВ
С бившата манекенка Ирен Онтева, от която има син. СНИМКИ: ВЛАДИМИР СТОЯНОВ И ПЛАМЕН КОДРОВ