Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гневен съм. Много съм гневен.
Конкретния повод ще посоча на края на текста.
Една измислица, една лъжа, едно обезумяло човечество. Лъжата за Китайския вирус. А нещата са прости. Основните характеристики,( важни за нас хората) на вирусите, са две. Контагиозност- способността на вирусите да се разпространяват, да преминават от болния на здравия. Но много по- важна за нас е вирулентността- това е агресията на вируса, неговата способност да причинява тежки заболявания.
И по отношение на двете, този набеден вирус е слаб вирус, много други вируси ( от групата на респираторните- предаващи се чрез дихателния аерозол и които всяка година причиняват епидемии), са по- опасни от него. Няма. Повтарям няма медицински показания, индикации, няма необходимост от подобно безумно поведение. Тази пропагандна кампания( а че е точно така факти много. Включително и ежедневните съобщения за смърт-починали от вируса. Голяма лъжа, защото обявяваните, че са починали от вируса е страхотна манипулация( подобна на средновековието с вещиците). Защото обявяването е удобно натъкмено, върху клиничната диагноза. А тя ( клиничната диагноза), не посочва истинската причина за смъртта.
В резюме: една огромна фалшификация, огромна манипулация, на политиците. Манипулация, в която не се включиха хиляди лекари по света, включително и в България. Истинските лекари, които най- високо са поставили медицинската етика.
Цялата какафония се подържа от лекари- чиновници, с чиновническо поведение.
Има един прост въпросът.
- Добре, на кого е нужна тази огромна, световна манипулация, кой печели от всичко това.
Това е моя отговор:
Огромна част от парите в света се държат от няколко десетки фамилии. Включително и световните банки. Същите фамилии, спонсорират, издържат СЗО.( Парите, които те дават на СЗО, са повече от вноските на държавите, което означава, че СЗО е на къса каишка от тях.
Банките им са пълни с пари, препълнени с пари. Но мъртви пари.( Критерии за мъртви и живи пари е лихвата по депозоти- от дълго време нула).
И ето какво се получава- най богатите, с препълнени банки с пари, а не печелят.
СЗО, както уточнихме, на къса верижка, задвижва историята с китайския вирус- съсипване на икономика, търговия, транспорт в целия свят.( Много малко страни не се поддадоха). Тотален фалит на милиони фирми, обедняване, фалит на милиони граждани, съсипване на БВП и бюджети на стотици страни.
Резултат- започва процес на получаване на кредити, от милиони фирми, милиони граждани и не на последно място, от стотици държави. Мъртвите пари оживяват. Те са много пари и започват да носят печалба. Това е моя отговор, моето обяснение. А ето и конкретната причина за гнева ми.
Училищата, учениците , маските. Неее.. не предпазвате. Увреждате, непоправимо ПСИХО СОМАТИЧНОТО ЗДРАВЕ НА ДЕЦАТА.
ТОВА ЩЕ СЕ ОТЧЕТЕ СЛЕД ГОДИНИ. КОЛКОТО ПО- ДЪЛГО ПРОДЪЛЖАВА ТОВА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ УВРЕЖДАТЕ.
ВАЖНИ СА ЗНАНИЯТА, НО ВАЖНА Е И ЕТИКАТА. А ПЪРВОТО В ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА ГЛАСИ-. " НА ПЪРВО МЯСТО НЕ ВРЕДИ".