Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гневен съм на лъжата за китайския вирус

Гневен съм. Много съм гневен.
Конкретния повод ще посоча на края на текста.
Една измислица, една лъжа, едно обезумяло човечество. Лъжата за Китайския вирус. А нещата са прости. Основните характеристики,( важни за нас хората) на вирусите, са две. Контагиозност- способността на вирусите да се разпространяват, да преминават от болния на здравия. Но много по- важна за нас е вирулентността- това е агресията на вируса, неговата способност да причинява тежки заболявания.
И по отношение на двете, този набеден вирус е слаб вирус, много други вируси ( от групата на респираторните- предаващи се чрез дихателния аерозол и които всяка година причиняват епидемии), са по- опасни от него. Няма. Повтарям няма медицински показания, индикации, няма необходимост от подобно безумно поведение. Тази пропагандна кампания( а че е точно така факти много. Включително и ежедневните съобщения за смърт-починали от вируса. Голяма лъжа, защото обявяваните, че са починали от вируса е страхотна манипулация( подобна на средновековието с вещиците). Защото обявяването е удобно натъкмено, върху клиничната диагноза. А тя ( клиничната диагноза), не посочва истинската причина за смъртта.
В резюме: една огромна фалшификация, огромна манипулация, на политиците. Манипулация, в която не се включиха хиляди лекари по света, включително и в България. Истинските лекари, които най- високо са поставили медицинската етика.
Цялата какафония се подържа от лекари- чиновници, с чиновническо поведение.
Има един прост въпросът.
- Добре, на кого е нужна тази огромна, световна манипулация, кой печели от всичко това.
Това е моя отговор:
Огромна част от парите в света се държат от няколко десетки фамилии. Включително и световните банки. Същите фамилии, спонсорират, издържат СЗО.( Парите, които те дават на СЗО, са повече от вноските на държавите, което означава, че СЗО е на къса каишка от тях.
Банките им са пълни с пари, препълнени с пари. Но мъртви пари.( Критерии за мъртви и живи пари е лихвата по депозоти- от дълго време нула).
И ето какво се получава- най богатите, с препълнени банки с пари, а не печелят.
СЗО, както уточнихме, на къса верижка, задвижва историята с китайския вирус- съсипване на икономика, търговия, транспорт в целия свят.( Много малко страни не се поддадоха). Тотален фалит на милиони фирми, обедняване, фалит на милиони граждани, съсипване на БВП и бюджети на стотици страни.
Резултат- започва процес на получаване на кредити, от милиони фирми, милиони граждани и не на последно място, от стотици държави. Мъртвите пари оживяват. Те са много пари и започват да носят печалба. Това е моя отговор, моето обяснение. А ето и конкретната причина за гнева ми.
Училищата, учениците , маските. Неее.. не предпазвате. Увреждате, непоправимо ПСИХО СОМАТИЧНОТО ЗДРАВЕ НА ДЕЦАТА.
ТОВА ЩЕ СЕ ОТЧЕТЕ СЛЕД ГОДИНИ. КОЛКОТО ПО- ДЪЛГО ПРОДЪЛЖАВА ТОВА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ УВРЕЖДАТЕ.
ВАЖНИ СА ЗНАНИЯТА, НО ВАЖНА Е И ЕТИКАТА. А ПЪРВОТО В ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА ГЛАСИ-. " НА ПЪРВО МЯСТО НЕ ВРЕДИ".