Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

6-0 е първият най-висок резултат за полусезона, с който домакините ("Пирин") бият гостите си ("Академик"). През първата част това направиха в Сливен при гостуването на "Видима".

22 420 зрители е второто най-сериозно посещение в мачове от началото на цялото първенство. Само в първия кръг от шампионата зрителите са били с 5010 повече.

1-ви гол след 1778 мин игра вкара защитникът на "Славия" Виктор Дениран. Попадението му прониза собствения му вратар и фактически донесе победа на "Литекс"срещу "белите" и втора титла за ловчанлии.

12 общо са автоголовете, които са вкарани от началото на шампионата. Пет от тях са на трима вратари - Стефано Кунчев ("Славия") - 1 и по 2 на Ивайло Иванов ("Миньор") и Йордан Господинов ("Калиакра").

8-минутен дебют на отбора на "Локо" (Пд) направи сръбският национал Ненад Лукич. Нападателят влезе в игра срещу "Левски" малко преди края на мача в Пловдив.

2 червени картона в срещата "Локомотив" (Пд) и "Левски" показа петричанинът Ивайло Стоянов, гонейки по един играч от двата тима. Той е третият съдия, който от началото на втората половина показва по две червени карти в една среща. Другите двама са Антон Генов и Таско Тасков.