Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене


НЕ СЛУЧАЙНО древноацтекската богиня на любовта и плодородието е изрисувана в свещените храмове с малки червени чушлета.

Всемогъщата Ишчел ги докосва, гали и допира до най-нежните си места в оцелелите стилизирани рисунки по стените на олтарите.

Лютите пиперки, които могат за миг да ви разплачат, изпотят и залеят с топлина, могат и да предизвикат съвършени и многобройни оргазми. Древните ацтеки знаели това и набързо намерили адекватно приложение на зеленчуците в кревата. Те боготворели парливите чушки и са ги включвали във всичките си

сексуални маратони

С изчезването на цивилизацията на ацтеките се заличава и знанието за доставяне на най-сладкото и горещо удоволствие под завивките. 700 години след това изследователката Мери Роуч връща назад историята и тръгва по следите на мощното чукане. През 2007 година тя публикува книгата "Сексуалните техники в древността"
"Малките червени чушки, изрисувани в стилизиран вид в свещените храмове приличат досущ на сорта "macrocarpum". Негова разновидност е запазена и до днес. Това е

един от най-лютивите

сортове. Тъкмо той е и сред най-подходящите за еротични масажи", обяснява доктор Мери Роуч. Не случайно едни от най-продаваните лубриканти са създадени на база екстракт от лютивия зеленчук. Когато определени места от човешкото тяло се натрият с лютите камби кръвообращението се повишава, а кожата става по-чувствителна на допир. Причината за мощния ефект е съдържащото се вещество в лютите чушки капсаицин. Именно то е отговорно за парещото усещане. Подобно усещане светкавично

предизвиква възбуда

а удоволствието от всяко докосване по време на секс се утроява.
Докато по-достъпният и определено по-безопасният вариант са лубрикантите със загряващ ефект, за наистина екстремно изживяване ще е хубаво да се запасите с пресни огнени чушлета. Първото и най-важно условие за качествения секс е избирането на

подходящата пиперка

Доктор Мери Роуч е изчислила точната доза на лютивост, която е най-удачна за разгорещяване на секса. Когато отхапете, чушката трябва да ви насълзи очите, но силният пожар да отмине за минутка-две. Това е златната среда, която да осигури страстен оргазъм, но да не изгори кожата или предизвика болка.

"Не натърквайте веднага най-интимните места. Започнете с масаж по цялото тяло с олио. Набележете си определено чувствително място и го натъркайте леко с вътрешността на чушле", обяснява Мери Роуч. След секунди парливото усещане се разстила по цялото тяло. Въпреки че единият партньор вече е възбуден до умопомрачение, все още не е удачно за започване на креватните гимнастики. Сменете си ролите. Най-далече може да достигнете до

натриване клитора

на партньорката. Загряването в нежната зона спомага за по-лесното достигане на оргазъм. Но трябва да се внимава. Ако кожата се зачерви и болката започва да надвива възбудата, спрете и си вземете студен душ.

 

Камби по здрач

 

В Холандия пуснаха първия за Европа тв канал с еротично съдържание, създаден специално за жени. Логото на канала съвсем предвидливо е червена люта чушка. Медията ще излъчва кадри с нецензурно съдържание по 24 часа в денонощието, а името на канала се казва "Здрач".
Превключвайки на канала за възрастни, дамите могат да попаднат както на лесбийски сцени, така и на романтични кадри.
Идеята на създателите на канала не е хрумнала случайно. Те са направили изследване на потенциалния пазар, което е показало, че над половината холандки гледат порно, а 78% от тях с радост биха превключили на новия канал, ориентиран към жените.

Възбужда и при ядене

ИТАЛИАНСКИ учени откриха какво трябва да ядат жените, за да повишат сексуалното си желание и кои продукти трябва да изключат от менюто си завинаги. Експертите препоръчват на нежния пол да похапва повече люти чушки, миди, аспержи, мед и смокини. Мазните и сладки храни не са препоръчителни за любовните страсти, тъй като намаляват сексуалния апетит на дамите. Храните, съдържащи консерванти, като бързите закуски, повишават раздразнителността и понижават либидото, твърдят експерти.

 

Само за цицомани

Проучване, проведено от марката бельо Triumph, показва, че британките имат най-големите гърди в цяла Европа.
Научно доказано е, че лявата гърда обикновено е по-голяма от дясната.
Древните гърци били най-големите цицомани на света. Те непрекъснато насърчавали жените си да ги повдигат и да ги уголемяват с каквото могат.
В политехническия университет на Хон-конг има специалност "Дизайн и изработка на сутиени".
В хода на човешката еволюция гърдите са единственият човешки орган, който мъжете са наследили от жените. (Мъжките гърди също притежават млечни жлези, които са закърнели, но могат да се активизират при бедствени ситуации).
Човешките женски екземпляри са единствените бозайници, чиито гърди са разположени на видимо място.
През 2009 Шейла Хейси от САЩ е влязла в Гинес като жената с най-големите цици в света. След 9 операции девойката има 4 килограма силикон в гърдите.