Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Американското трио е сред звездите на феста.
Американското трио е сред звездите на феста.

Градът се превърна в столица на порноиндустрията от 28 август

Няма как да не помните онези зловещи кадри от Бергамо, на които се виждаха колони от военни камиони да изнасят нощем ковчези с жертви на COVID-19, защото моргите и гробищата бяха препълнени. Беше през нощта на 19 март. С хилядите си починали от коронавирус намиращият се в Ломбардия град стана нещо като символ на жертвите на заразата.

Минаха само пет месеца и камионите вече са далечен спомен. От 28 август Бергамо се превърна в столица на порноиндустрията. Открита бе тридневка на секса във всички варианти и за всички вкусове, като

отвори врати

“Бергамо Секс” -

традиционен панаир

на порноиндустрията, който не познава граници.

Въпреки смъртта, която сееше жертви в града, и въпреки че дискотеки и всякакви възможни увеселителни заведения бяха затворени наскоро в цяла Италия, изложението на порното ще се състои. Уговорката е, че социалната дистанция ще бъде спазена навсякъде между звездите на порното и жадните за зрелище. Ще има дезинфектанти в изобилие, а клиентите ще се пускат на минута по лъжичка. Петдесетина творци от сферата на порното ще възпламеняват страсти сред посетителите по време на “най-еротичния и развлекателен празник на годината”, както уверяват организаторите.

Мнозина се питат защо именно Бергамо, чиито жители още оплакват починалите си без погребения близки, ще се вихри под знака на разюздания секс. Удоволствието преди всичко, явно са си казали организаторите. Очевидно е, че сега бизнесът на порноиндустрията надделява - след месеците на претъпкани интензивни терапии и на съсипани от умора медици. За да се порадва на “най-пикантното и известно развлечение в Италия”, както пише в рекламата на феста, всеки желаещ трябва да плати билет от 20 евро.

Голямата звезда на летния еротичен фест (има и зимно издание) е Малена – това е артистичният псевдоним на Филомена Мастромарино. Тя обаче ще развлича в компанията на рояк от пищни порнозвезди – Лара де Сантис, Евелин Делай, Ноеми Блонде, Валери Вита, Моника Мазерати и др. За неукия в тази сфера тези имена може и да не говорят нищо, но за експертите в сектора става въпрос за добре познати порноактриси.

Любопитното е, че панаирът ще се състои на открито пред огромна дискотека в зоната на Озио Сопра. Тя неотдавна беше затворена за танци по подобие на всички останали заведения на Ботуша, но отворена за сексмероприятие.

В храма на порното не може да се влиза без маска, ще се мери и температурата. Не липсват и такива, които подканват тя да се мери и след зрелището. За Бергамо, който допреди месеци слушаше безмълвно единствено сирени на линейки, сегашният фест е

не само горещи

тръпки. Той

означава и бизнес

за собствениците на ресторанти и хотели заради хилядите, които ще дойдат в града. Открай време сексът и свързаната с него индустрия е ковачница за пари в Италия - италианецът плаща винаги много, за да се наслаждава на всичко възможно, което носи удоволствие за петте му сетива.

Организаторите на феста уверяват, че той ще бъде в редуциран вариант – но не като шоуспектакли, които ще бъдат много, а като брой посетители. Това е така заради изскването за социално дистанциране.

Жената на боса на

“Ферари” – от порнозвезда

до винопроизводителка

51-годишната днес миниатюрна блондинка Натали Оливерос е известна с много неща. Едно от тях е, че е бивша порнозвезда, подвизавала се с името Савана Самсън и градила кариера навремето с италианския цар на порноиндустрията Роко Зифреди. 

Савана Самсън, както бе артистичният псевдоним на Натали Оливерос
СНИМКА: ФЕЙСБУК
Савана Самсън, както бе артистичният псевдоним на Натали Оливерос СНИМКА: ФЕЙСБУК

Второто нещо, с което се прочу, след като остави хардфилмите, е, че стана жената на сегашния изпълнителен директор на “Ферари” Луис Камилери.

Третото, с което се слави, откакто живее в Италия, е, че е производителка на скъпия тоскански еликсир “Брунело ди Монталчино”. Или от червените светлини на будоарите до червеното вино на Тоскана, както коментират наблюдатели от сектора.

Натали се влюбва във виното преди двайсетина години, когато пристига за пръв път на Ботуша с бившия си съпруг Даниел Оливерос, търговец на вино. Остава очарована от мириса на трева, цветя и зеленина, който ѝ напомня на Уотъртаун в щата Ню Йорк, до границата с Канада, където е родена. Решава, че един ден ще се върне на всяка цена в Италия да си купи лозя. Днес Натали притежава ферма от 9 хектара в Тоскана и произвежда всяка година по 25 000 бутилки “Брунело” и “Росо ди Монталчино”. Има и собствена изба от 900 кв. м.