Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кирил Радев. Снимка Фейсбук
Кирил Радев. Снимка Фейсбук

Протестърът Кирил Радев, който се отличи на конференцията на ГЕРБ в София Тех парк, зададе въпроси на Христо Иванов след записа с Ламбовски, в който се споменава Маджо и е недоволен от отговора.

Радев написа в профила си във Фейсбук:

След моите въпроси към Hristo Ivanov, той отговаря писмено на тях, а не с обичайните и любими лайфове, но не цитира мен, а цитира Christo Komarnitski, все едно въпросите са негови, а не мои, въпреки че съм цитиран там. Прави се на ударен. Надява се, че ако се прави, че ме няма, аз магически ще изчезна.

Прави се на ударен също, че не знае, кой е "тоя", който се е обаждал на Maджо, дори всъщност отрича да знае, като Ламбовски очевидно препраща към конкретна известна на двамата събеседници личност "тоя", която е осъждана в предишен разговор, който не е бил пред камера.

Иванов прекъсва събеседника с пръст на устните, неколкократно "ШШШШ"-кане и репликата "Чакай сега, чакай, че праиме лайф. Не, не, чакай, чакай" и прави две крачки назад, докато се отскубне от събеседника физически.

Прекъснал го, защото не мислел, че "лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети". Но след като го прекъснал и не го е чул, откъде знае, какъв е сюжета, който ще бъде разказан, след като дори не знае, кой е "тоя"?

Събеседникът накрая обещава и се отдалечава "Ще ти кажа после."

С други думи Иванов може да коментира темата по-късно след като "изчака" и вече е коментирал поне веднъж тази тема за "тоя" с неговия събеседник, но не и пред камера. Радва се на компанията на неговия събеседник и си прави снимка за спомен с него, преди да стане премиер. Но остават въпроси като (1) какво каза събеседникът после и (2) кой е "тоя"?

Hristo, кажи си, хората ще те разберат.

КОЙ е ТОЯ