Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След клипа, който се появи в социалните мрежи от живо включване от Орлов мост, в който мъж се снима с лидера на "Да, България" Христо Иванов и му говори как си е изключил телефона и споменава Маджо, самият Иванов написа във Фейсбук:

"Във връзка с въпроси, които ми е задал Christo Komarnitski, по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня:

По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития.

По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история.

Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо...”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети.
Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джудета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла.
Това е всичко, което аз мога да кажа по темата."

Ламбовски, за когото говори Христо Иванов, е бивш депутат от НДСВ и бизнесмен. Появи се в третата част на разследването на Антикорупционния фонд "Осемте джуджета".