Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 

Сиромашка манджа забъркаха с делото срещу бившата социална министърка Емилия Масларова. Още преди да дойдат на власт, ГЕРБ обещаха да я "сготвят", но вместо кулинарен шедьовър, на който и от "Лордс ъф дъ Шефс" биха завидели, се получи проста попара.
Хлебецът в паничката надроби правителството, като изпрати сигнал за злоупотребите й. Полицията приготви половин литър горещо мляко със свидетел, който твърдял, че й носи откраднатите пари с автобус от Стара Загора до София. Социалното министерство осигури захарчица за попарата, като предяви иск срещу Масларова да върне откраднатите 11 милиона. Хубава попара без сиренце не става. Затова Прокуратурата обвини още няколко човека по делото, за да е по-пищно и зрелищно. Масълцето на попарката трябва да осигури самата Масларова, като застане на подсъдимата скамейка в съдебната паничка и изгладнялата публика да я схруска за закуска и да засити корема със зрелища.
Така на 8 март 2011 г. започна кулинарното съдебно шоу. Хлебецът е надробен - имаме обвинение. Масълцето се хлъзна по къшеите и се смеси с хляба в съдебната паничка. Дотук добре. От първия опит за готвене стана ясно, че сиренце няма да има, защото един от подсъдимите не е получил обвинителния си акт. До следващото заседание ще се вкисне и го изхвърляме. От втория опит останахме и без захар за попарата, защото съдът отхвърли иска на държавата Масларова да връща парите. Трети опит на 9 май. Ще наливаме млякото от оня, дето носи парите. Да, ама човекът каза, че не е носил пари и се разтича по коридорите на Темида, маскиран като Дарт Вейдър. И мляко няма. Така попарката остана само с масълце. Всичко се омаза! Масълцето май подхлъзна готвачите.