Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Премиерът Бойко Борисов инспектира строителството на новия участък на Околовръстното шосе - от "Младост 4" до изхода за АМ "Тракия". Той е придружаван от зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

Нека да видят хората какво се строи - това е "Горубляне", най-тежката отсечка. Ще има озеленяване и паркове, където хората да могат да се разхождат, каза Борисов.

Нанков, видя ли? Какво се оказа - Борисов го няма и изскача шпионин. Аранжира снимки два пъти, три пъти, за да имат автентичност и какво се вижда? Аз живея като аскет, за 10 години не съм направил едно подобрение с държавни пари. Мъжки дрехи само, един рафт с лекарства. Някой е стоял до мен, правил е записи и е аранжирал всякакви слухове, сякаш българите като са си в дома по чехли и гащи не са нормални хора - не сме в кралски двор, коментира премиерът по повод на изтекли снимки и запис от спалнята му.

Някой е планирал това години наред, някой, който години наред е извършвал престъпна дейност и се е страхувал, допълни още Борисов.