Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Димитър Главчев Кадър: БНТ
Димитър Главчев Кадър: БНТ

Ние в коалиция с БСП няма да влезем. Проблемът на давещите се е в самите давещи се. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

Не бих казал, че тази е най-зловещата атака, но е най-смешната и подла. Премиерът спи не повече от 4-5 часа на денонощие, иначе няма как да свърши всичко, което прави. Жалко е, че такива снимки се показват. Срещу тези компромати обаче какво има? Има договорености за "Балкански поток", Ф-16, леко преминаване през кризата с COVID-19, коментира той по повод изтеклите снимки от спалнята на премиера.

Винаги сме били в национален интерес, затова получаваме атаки отляво и отдясно. Много фронтове сме отворили, засегнали сме олигарси, добави Главчев.

Не очаквайте, че нещо лошо ще кажа за Цветан Цветанов, тъй като сме работили повече от 15 години. Не ми хареса това, че каза, че много хора не се гордеят, че са членове на ГЕРБ. По-скоро в партията има положителна промяна, тъй като доста хора, които напускаха през годините, казваха, че е заради Цветанов, обясни той.