Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СИЛЕН: Играчът на "Славия" Иван Цачев се опитва да шутира във вратата на севлиевчани, докато защитникът Траян Траянов е закъснял с блокирането на своя съперник.
СИЛЕН: Играчът на "Славия" Иван Цачев се опитва да шутира във вратата на севлиевчани, докато защитникът Траян Траянов е закъснял с блокирането на своя съперник.

ТРЕНЬОРЪТ на "Видима" Димитър Тодоров все още смята, че отборът му може да се спаси от изпадане в "Б" група. Какви точно са основанията му, само той си знае. В последните 8 мача от първенството севлиевчани загубиха 6, спечелиха 2.

Головата разлика е смущаваща 5-14. Но тя обяснява и защо въпреки задължителния оптимизъм "Видима" вече е изпаднал. Нокаутиращото 0-4 от "Литекс" само завърши авантюрата в майсторската група.

В два поредни мача във вратата на Ивайло Василев падат ранни голове. Това разбива психиката на "Видима".  Със сигурност този факт е записан в бележките на Емил Велев-Кокала.

Бързото решение

Лесно е да се очаква, че "белите" ще се опитат да решат мача именно с ранен гол. Това пак би пратило "Видима" в партер. Още повече че поне двама възлови играчи - защитникът Самет Ашимов и Васил Велев, вероятно няма да са в групата заради натрупаните по 4 жълти картона.

"Белите" пътуват за стадион "Раковски" след трудна седмица. Първо спечелиха правото на финал за Купата на България, след което паднаха от "Черноморец" след спорна дузпа и гадничкото 0-1.

Докато президента Венци Стефанов прати играчите си в категорията "марди", Велев сложи отметка "добър" за мач срещу "Видима", съпроводен от уникален малшанс. В домакинската си среща през есента "Славия" спечели с 2-0 в Овча купел.

:: Само едно място нагоре би се придвижила "Славия" при очакваната победа над "Видима". За софиянци мачът трябва да се превърне в компенсация за подарените 3 т. на "Черноморец".

:: "Видима" е обречена и вече няма сила, която да спаси тима от изпадането във втория ешелон.

:: ПРОГНОЗА: Трудна победа за "Славия", от която повече зависи временното самочувствие на отбора, отколкото класирането в майсторската група шест кръга преди края на първенството.