Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Викторио Александров СНИМКА: Йордан Симеонов
Викторио Александров СНИМКА: Йордан Симеонов

Името Христо Ковачки изплува в делото срещу двойния убиец Викторио Александров в Софийския градски съд.

През октомври 2018 г. Викторио застреля приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка - Никол.

В обясненията си пред Софийския градски съд при закрити врата, които бяха преди няколко месеца, Викторио обявил, че Дарина, по време на връзката им, поддържала и паралелни отношения със сина на Христо Ковачки.

Всички помислиха, че става въпрос за крупния инвеститор в енергетиката. Той наистина има син, който също се казва Христо Ковачки, но той е само на 11 години, роден е 2009 г., още му е рано да е любовник на някого.

Дали обвиняемият е имал предвид бизнесмена и общински съветник от Благоевград Христо Ковачки -другият известен човек с това име? Той пък изобщо няма син, има малко момиченце.

Явно Викторио е фантазирал.

По повод твърденията му обаче адвокатът на сем. Ваня и Георги Министерски поискаха да бъде призован синът на Христо Ковачки, като преди това обаче трябва да се изясни дали Ковачки има син и съответно на каква възраст е. Адвокатите на Викторио - Петя Шопова и Коста Богацевски, се противопоставиха на разпита на сина на Христо Ковачки, защото той нямал никакво отношение към случая.

По делото беше разпитана и лелята на Дарина - Таня Найденова. Жената разказа за отношенията между Викторио и Дарина. Тя сподели, че още в началото на връзката им момичето забременяло, но Викторио я е накарал да направи аборт, като й поставил ултиматум, че ако не махне бебето ще се разделят.

Още след раждането на Никол младият мъж изявил претенции да му приписан половината от апартамента, в който живеели. Той бил собственост на Дарина.

Делото продължава в 14:00.