Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Всеки бизнесмен може да си сложи списък в касата. И аз мога да кажа - за кмета на Поморие - 1000 лв., за Горанов - 2000, за Нанков - 3000 Бойко Борисов инспектира обхода на Поморие, който е последната отсечка по разширяването на пътя Бургас-Слънчев бряг. Снимка:Авторът

Всеки бизнесмен може да си напише списък и да си го сложи в касата. И аз мога да кажа - за кмета на Поморие - 1000 лв., за Горанов - 2000, за Нанков - 3000. Аз не искам да коментирам, задържаният да каже какъв е този списък, каза Борисов появилият се в медиите списък, открит при ареста на братя Бобокови, в който фигурират имена на известни български бизнесмени, а срещу тях и определени суми. 

"Когато правеха добър бизнес съм им откривал заводи. По опасните отбадъци са ДАНС и прокуратурата започнаха работа още преди местните избори. Всеки трябва да се сърди сам на себе си", коментира още Борисов аферата с отпадъците и задържането на бизнесмените Бобокови. 

За разследвания зам.-министър на екологията Красимир Живков, той заяви, че още в понеделник на негово място ще бъде назначен друг.

"Разпоредил съм на министър Емил Димитров в 8 ч. в понеделник да е готов с предложения за мястото му. ГЕРБ ще бъде безкомпромисна", заяви още Борисов