Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ТАРТОР: Данчо Тодоров-Тъча (вторият отляво) ще бъде обединителната фигула в отбора на "смърфовете" за мача срещу "Калиакра".
ТАРТОР: Данчо Тодоров-Тъча (вторият отляво) ще бъде обединителната фигула в отбора на "смърфовете" за мача срещу "Калиакра".

 

В момента отборът от Каварна гледа последния вагон от влака на "А" група. Дали "Калиакра" ще види как той се отдалечава, или ще скочи на платформата, зависи от домакинството на "Локо" (Пд) в понеделник. На градския стадион в Каварна двата отбора ще излязат след загуба и равенство в предния кръг - съответно срещу "Пирин" (0-1) и със софийското "Локо" (0-0).

"Добре е поне, че нямаме кадрови проблеми в момента", радва се на ситуацията президентът на "Калиакра" Венци Василев.

Неприятното за него е, че отборът е натрупал прекалено много загуби от преки съперници. Сега тимът е на кантар - или да смени "Сливен" в двойката изпадащи, или да прескочи "Пирин" при победа над играчите на Коко Динев.

Атакуваща позиция

За пловдивчани нещата са различни. Победят ли в Каварна, те запазват атакуващата си позиция за четвъртото място. "Локо" (Сф) надали ще пропусне 3 т. от "Академик" и при победи двата железничарски отбора ще запазят сегашната си разлика от 2 т.

:: Победа на каварненци в понеделник и загуба или равенство на "Пирин" от "Миньор" дават на "Калиакра" временно спокойствие.

:: "Локо" (Пд) ще прави опит първо да заличи пасивите от нулевия хикс с "Локо" (Сф) и, второ, да преодолее крамолите около натирения треньор Неделчо Матушев. В Каварна отбора ще води сърбинът Николич.

:: ПРОГНОЗА: Предвидима победа за "Локо" (Пд). Пловдивчани ще играят изключително агресивно и равенството не е приемлива опция нито за тях, нито за домакините.