Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Чалга в ГЕРБ МАЙСТОРЛЪК: Когато стане да танцува, народната представителка засенчва всички в заведението.

 

Дeпутатката от ГЕРБ Величка Шопова, която е и член на парламентарната комисия по културата, гражданското общество и медиите, разпуска от натовареното ежедневие в някои от най-модерните пловдивски фолкклубове.
Народната представителка изобщо не се свени и показва прелестни


умения на дансинга


Русокосата магистърка по икономика събира очите на всички мъже в заведенията с необикновената си сръчност в кръшните танци.


"Денят на депутата започва с работа в пленарна зала, в която се разглеждат законопроекти, водят се дебати по тях. След това работата продължава с участието в постоянни комисии, на които се обсъждат промени в законодателството, внесени както от Министерския съвет, така и от народни представители. След комисиите много често участваме в дискусии, срещи, посещения на изложби и благотворителност", обяснява в интервю относно ежедневната си програма депутатката от Пловдив.
Освен че успява да намери време за буйни вечери с познати, Шопова разнообразява


скучните дебати


в пленарната зала с ходене на солариум. Членът на комисията по култура и гражданско общество е известна сред колегите си с купонджийския си нрав и те често я поставят във вихъра на всички партийни мероприятия.


В последно време ежедневието на Величка Шопова е повече от натоварено. Около сериозната работа по законопроектите русокосата народна представителка едва намира време за любимите си


излизания с дружки


"Няма нищо лошо в това колегите да се веселят. Всеки сам избира как и къде" - казват съпартийци на Шопова.
"То е ясно защо сме на това дередже, след като депутати от комисията по култура са фенове на чалгата" - контрират в опозицията.

 

Иво Димов лудува с Ивана

 

НЕ само Величка Шопова е известна с купонджийския си нрав и уменията в безпаметните танци.
Колегата є от хасковския ГЕРБ Иво Димов също знае да се весели. Любимата му изпълнителка е Ивана. Димо буквално лудува на всичките є парчета. Компания му прави и кметът на Димитровград Стефан Димитров. Макар от съперничещи политически сили, във вихъра на купона двамата са рамо до рамо.
Симов е член на Комисията по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта.