Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Калин Терзийски СНИМКА: фейсбук
Калин Терзийски СНИМКА: фейсбук

Младият юнак стана и пусна телевизора. На екрана веднага, някак много пъргаво, се появи мъж с много дълги коса и брада и ефрейторски пагони. Мъжът се вгледа втренчено пред себе си и каза с мрачен глас: идва невероятно страшна опасност, мравчици, които хапят и пеперуди, които страшно пърхат с крила ще минат покрай нас, а също и метеорит ще мине покрай земята. Опасността е най-голяма за тези, които имат естетическа непоносимост към розови и светлосини крилца и особено - за алергичните към лепидоптерологията. Затова на населението се забранява изрично да говори, да ходи, да седи и да лежи. На населението се разрешава само да лети, при това само на определените за целта места. Очакват се и още мерки, които ще бъдат наложени с цел защита живота и здравето на най-застрашените.
Младият юнак плесна с ръце и се засмя: Ех, вече с нищо не можете да ме учудите, мили приятели! - каза той, отвори прозореца и полетя.
Навън, над площадите се рееха хора, сложили чинно червените восъчни печати на ушите си, които бяха разпоредени при налагането на някакви предишни мерки. Това е.