Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НАЗДРАВЕ: Дембеле отново може да вършее по баровете.
НАЗДРАВЕ: Дембеле отново може да вършее по баровете.

 

Собственикът на "Левски" Тодор Батков реши да промени дисциплинарните мерки срещу най-скъпия си футболист Гара Дембеле. От Нова Година талантът е плътно следван от бодигардовете на адвоката. Голмайсторът на "А" група си изкара строг вечерен час заради пиянските зулуми през есента.
"През втория полусезон Гара Дембеле не прилича на себе си - чудят се от спортно-техническото ръководство на "сините". - Старае се много на тренировки, но на мачовете няма толкова чисти голови положения."
Укротеният звяр е позагубил част от своя хъс, което не се харесва на треньора Ясен Петров и директора Георги Иванов - Гонзо. През първите шест кръга от шампионата те се надявали, че с наложения вечерен час и липсата на буйни купони до сутринта Дембеле ще поведе "Левски" към титлата. Вместо това французинът се затвори и почти прекрати комуникацията с останалите играчи в отбора. Той останал обиден заради подмятанията и шушуканията зад гърба. Всеизвестен факт е, че звездата на тима взема няколко пъти повече от българските титуляри в клуба като Владимир Гаджев, Веско Минев, Йордан Милиев, Иво Иванов и ветерана Христо Йовов.
"Докато вкарваше, никой не можеше да му каже и дума, защото беше любимец на ръководство и фенове, а освен това в тежките моменти влачеше отбора - добавят източници от "синия" клуб. - Ситуацията се промени. В момента Дембеле не изпъква с нищо особено над останалите играчи."
Тодор Батков е разпоредил охраната на Дембеле да му отпуска повече свободно време. Французинът е бил предупреден да купонясва, но на по-скътани места. Това е причината Гарата вече рядко да се вясва в популярните заведения из столицата, в които се пуска черна музика. За сметка на това негов заместник из дискотеките стана Сержиньо Грийн. Най-стабилният играч на "Левски" беше въведен в нощния живот на София именно от Дембеле. Холандецът вече познава отлично най-вървежните заведения. Опорният полузащитник, който беше преквалифициран в бранител през пролетта, дори се сдуши с част от чужденците в други столични отбори.
Скандално Сержиньо Грийн беше забелязан да движи в една компания с нападателя на ЦСКА Грегъри Нелсън. Двамата дори участваха заедно в баскетболен мачле.
През есента Дембеле изобщо не се притесняваше да пийва в компанията на играчи от преките конкуренти за призовите места. Той дори запазваше маса, на която бодро надигаха чашките Маркиньос от ЦСКА и бившият лидер на "Локомотив" (Сф) Дерек Асамоа. През този период той вкарваше гол след гол.