Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

381 минути на вратата без гол регистрира младият страж на "Левски" Пламен Илиев. След идването си от "Видима" 20-годишният младеж не е вадил топката от мрежата. (ТИФЕЦ)

16-ият автогол в първенството бе отбелязан в мача "Славия" - "Академик" от играча на студентите Ив. Редовски. Вратарите Ив. Иванов ("Миньор") и Й. Господинов ("Калиакра") имат по 2 попадения.

2 попадения изработи за отбора си нападателят на "Черно море" Дончо Атанасов, вкарвайки във вратата на "Видима", без да бъде асистиран от съотборник за головете си.

1,875 гола средно на мач бяха отбелязани в 21-вия кръг от "А" Професионална футболна група. Осемте срещи са в тройката за най-малка резултатност от началото на годината.

1 червен картон за годината записа нападателят на "Черноморец" Йохен Зайц. Това е първият случай, в който германецът е изгонен след 43 мача в "А"-група. (ТИФЕЦ)

7 допуснати гола във вратата дават лидерството на Винисиус Баривиейра като най-сигурния страж в шампионата тази година. Той е бил прострелван веднъж на всеки 257 мин. игра.