Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Напълно основателно се споменават, във връзка с ужасната катастрофа, в която е убит Милен Цветков, десетките други случаи, в които пияни и друсани шофьори затриха животите на невинни хора, след което се измъкнаха без присъда. Понеже не са случайни, нали. Съответно, за тях правораздаването е като за не-случайни.

Има и друго обаче, освен леките / условни присъди. Няма как да знаем, но можем да имаме обосновани предположения колко пъти преди това му се е разминавало на друсаното леке, когато пак е минавало на червено и е карало с каквато си иска скорост. Едва ли това му е първото такова каране за няколко години шофьорлък, има го дори на видео в youtube. Но, отново предположение, може да е попадал на полицаи пичаги, които хайде от тях да мине, те пускат все едно нищо не си направил. Понеже достатъчно си им... симпатичен, не друго.

А иначе този бил живял и учил в Берлин. Съмнявам се там да е карал по такъв начин.

Едва ли и на всичките, за които се сещаме как помляха хора, докато се изживяват като звезди от Формула 1, точно тази една катастрофа с убити невинни хора им e първото и единствено тотално несъобразяване със ЗДП.

Отделно и културата, описана в хитовото парче "бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено...", с която тоя тип младежи party hard-ват.

Та... да, не са виновни само те.

*От фейсбук!