Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Милен Цветков
Милен Цветков

На 28 март той стана водещ на "Алтеrnativata" по TV1

"Не мога да повярвам, че е истина. Въпреки че го съобщиха по всички медии, аз самата не мога да го потвърдя официално от държавните институции в този ден и час - навръх Великден". Това каза покрусена пред "24 часа" Люба Ризова, която е продуцентка на най-новото предаване на TV1 - телевизията, в която Милен Цветков се завърна като тв водещ.

Той заедно с Генка Шикерова започна предаването "Алтеrnativata", което се излъчва във вторник и четвъртък. Два часа след жестоката трагедия телевизията все още излъчваше автореклами на предстоящите издания.

Продуцент на предаването е Люба Ризова - бивш шеф на новините на Би Ти Ви и бивш консултант в "Господари на ефира". "Алтеrnativata" показва теми и личности с алтернативни гледни точки, експертизи, коментари, факти, тези и антитези. Във вторник предаването се води от Генка Шикерова, а в четвъртък негов водещ е бил Милен Цветков.
"Последно се видяхме в четвъртък. Беше дал колата си на ремонт и се надяваше да я оправят до Великден. Идваше на работа с едно моторче и с присъщото си чувство за хумор се шегуваше, че му е малко хладно", разказа Ризова пред "24 часа".

Часове по-рано днес тя написала "Христос Воскресе" в групата, в която тв екипът общува помежду си. Два часа по-късно Цветков отговорил "Воистина воскресе".

Допреди 2 години журналистът беше водещ на "Часът на Милен Цветков" по Нова тв. След като си тръгна от медията, той обясняваше, че си почива. Междувременно жълти медии написаха, че влиза в екипа на Слави Трифонов и новата му телевизия "7/8". "Не е вярно, разговаряли сме, но няма да съм част от телевизията на Слави", каза тогава пред "24 часа" Милен Цветков.

Предаването във вторник ще бъде посветено на журналиста, каза още Ризова.