Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ален Делон
Ален Делон

84-годишният актьор бързо преодоля шока и е на седмото небе, след като “най-обичаната жена” в живота му - дъщеря му, го дари с внуче

29-годишната Анушка роди сина си точно на Свети Валентин, прогнозите са, че ще е магнит за дамите като дядо си

Иконата на френското кино все по-често посещава елитната клиника между Женева и Лозана - Genolier, където се възстановява след инсулта. Макар да бе опериран в Париж, той избра швейцарските медици, които имат богат опит в това да върнат нормалната функция на мозъка.

Дали ще има успех, е рано да се каже, още повече че бурите в семейството му продължават. Но вече има и лъч надежда - любимата му дъщеря Анушка наскоро роди внуче на големия актьор и това сякаш

му даде нови сили да се пребори

с опасните последствия от мозъчния кръвоизлив.

Синът му Ален Фабиен от време на време публикува оптимистични снимки на баща си в инстаграм с коментар, че той се възстановява и ежедневието му е изпълнено с позитивни емоции. Дали обаче е така?

Ален Фабиен
Ален Фабиен

Във фамилията на Ален Делон взаимоотношенията никога не са били гладки, напротив, те са нещо средно между перфектната буря и опустошително цунами. Причината - връзката между него и двамата му синове са като цъкащи бомби, които могат да избухнат всеки момент.

Бащата трудно общува с двете си момчета, а

те са ярки индивидуалисти

и не обичат някой да ги поучава. Още по-малко известният татко, който не пропуска да им покаже кой всъщност е шефът.

Неотдавна се стигна до нов сблъсък - Антъни Делон участва в документалния филм "Самотата на дивия звяр" на режисьора Лоран Алън-Карън. В него той разкрива, че Ален Делон е имал кошмарно детство и е бил настанен в приемно семейство, когато е бил на 4 години.

Антъни Делон
Антъни Делон

Тогава родителите му се развеждат и малкото момче е лишено завинаги от всичко, на което се радват връстниците му. Може би затова Ален Делон израства с нелепа концепция за възпитанието на първородния си син.

Във филма се разкриват кошмарни епизоди как Ален Делон е затварял малкия Антъни в клетката на кучето си, за да го направи по-твърд и да кали характера му. Смятал, че така ще му осигури добро възпитание. Антъни Делон потвърди, че това е самата истина, но би предпочел тя да не става публично достояние.

"Бих искал да добавя, че по този начин не калявате психиката на детето си", добави видимо развълнуван 55-годишният актьор Антъни Делон. Според него единственото нещо, което искат децата, е да бъдат подкрепяни от родителите си, които са винаги зад гърба им и те са техните малки герои.

Призракът на тези наказания преследва сина на Ален Делон

дори днес, когато той твърди, че някак е простил на суровия си баща абсурдните методи за възпитание.

Тази разтърсваща изповед, която обиколи всички медии във Франция през март, няма как да не е наранила Ален Делон.

Но това не може дори да се сравнява с удара, който му нанесе по-малкият му син Ален Фабиен. Той също има трудно детство, защото родителите му се разделят, когато е 7-годишен.

Майка му зарязва Ален Делон заради негов приятел, нещо, което голямата звезда не може да прости. Той настоява Ален Фабиен да се държи като мъж и да не отиде на сватбата на майка си с новия й любим, докато малкият се опитва да го убеди, че е дете, а не възрастен.

Влошените отношения тласкат Ален Фабиен към наркотиците

и опасните компании. Така се стига до инцидента в Женева - в имението на татко си той прави купон без негово знание и се напива. Когато се събужда, вижда как негов приятел държи зареден пистолет, опитва се да го обезвреди, но безуспешно и младежът прострелва момиче в корема. То оцелява, но Ален Делон е бесен. Той принуждава сина си да изчисти всичко сам, след което го праща в приемно семейство.

Години наред таткото го лишава от издръжка, а синът му го дразни със скандални интервюта, но отношенията им вече са в нов етап. Дори Ален Фабиен информира медиите как протича възстановяването на баща му от инсулта.

Каквото и да правят медиците обаче, най-голяма заслуга за бързото оздравяване ще има внучето от любимата дъщеря. Голямата звезда на френското кино винаги е демонстрирал специално отношение към нея. Макар че много често той се срамува от поведението на синовете си, с нея е точно обратното. Жестове на обич, нежни думи и горд поглед на един щастлив баща. Всеки път, когато Ален Делон говори за нея, сияе и без да се притеснява, признава, че тя е единствената жена, която обича безусловно.

Това неминуемо дразни братята, които, макар често да се разграничават от известния си баща,

всеки воюва за вниманието му по свой начин

В този конфликт Анушка от години е избрала на чия страна ще бъде - това винаги и при всички случаи е нейният татко.

Ален Делон с дъщеря си Анушка.
Ален Делон с дъщеря си Анушка.

Тя често се ядосва на изригванията на буйните си братя и от много време отказва да следи профилите им в социалните мрежи.

С появата на малкото момченце в средата на февруари, изглежда, томахавките в клана Делон ще бъдат заровени поне за известно време.

Дотогава фамилията ще празнува идването на бял свят на малкото човече,

плод на любовта между Анушка и дългогодишния й приятел

Жулиен Дереймс.

Двамата са заедно от девет години. Преди повече от година актрисата даде голямо интервю за "Пари мач", в което разказа за личния си живот, за любовния роман с Жулиен и за желанието си да създадат семейство.

"Един ден ще си имам дете! Най-важната цел в живота ми е да имам семейство", каза пред списанието дъщерята на легендарния актьор.

“И най-накрая:

ще бъде моето семейство!

Нашето!", допълни от своя страна Жулиен Дереймс.

Двамата признават, че за тях ще е предизвикателство да отглеждат малкото в условия на пандемия, още повече в Швейцария, където COVID-19 вече отне хиляди животи.

Въпреки това двойката не може да се нарадва на бебето и често публикува снимки как татко му Жулиен го вози в количка в коридора на сградата, в която живеят. Към един от фотосите има текст по песента на Бенабар La berceuse - "Спи, спи, спи... Но какво, по дяволите, защо не спиш?!", пише Жулиен и добавя на шега: "Увереността задължава!"

На друга снимка Анушка вози в количка малкото в някакъв парк. Това моментално предизвика коментари дали дъщерята на именития актьор спазва карантината, но тя отговори, че кадрите са заснети преди забраната за разходки.

За Анушка и Жулиен бебето е сбъдване на най-голямата мечта

Особено след спонтанния й аборт, който бе невероятно тежък момент както за двойката, така и за Ален Делон. Въпреки че той има още три внучета, това, по всичко личи, ще е негов любимец, защото е от дъщерята, "която цял живот ме прави щастлив".

Астролози дори прогнозират, че то ще е магнит за жените като дядо си, защото се появи на бял свят точно на празника на влюбените Свети Валентин.

Ален Делон, макар и често критикуван, е сред най-големите звезди на френското кино. С право го наричат едно от "свещените чудовища".

Емблематично е приятелството му с най-големия му конкурент Жан-Пол Белмондо

В началото секссимволите са съперници и дори стигат до съд, защото в един филм името на Ален Делон е изписано преди това на Белмондо. След това обаче враждата прераства в близко приятелство, което продължава до днес.

Освен в киното Делон завинаги ще се запомни и с любовните си афери с едни от най-красивите актриси. Сред завоеванията му са Роми Шнайдер, Брижит Бардо, Натали Кановас - майка на сина му Антъни, актрисата Мирей Дарк, моделът Розали ван Бремен, от която са децата му Ален Фабиен и Анушка.

На въпрос коя от всички тях е най-красива, Ален Делон възкликва: "Дъщеря ми!"

Ален Делон на млади години.
Ален Делон на млади години.