Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Остани вкъщи с новия брой на "Космос"

В извънредното положение много читатели на "Космос" се обаждаха в редакцията с въпрос да търсят ли вече новия трети брой. Отговорът е: Да. 

Останете вкъщи и се насладете на любопитните четива от списанието.

Ще научите:

От кога датира сблъсъкът на човечеството с епидемиите и как те са преобръщали хода на историята. 

Защо прилепите са невинни за сегашната епидемия. И как от най-полезните бозайници за нашата цивилизация, ние с много усилия успяхме да ги превърнем в заплаха.

Колко прост е животът на индианците от Пиарасу и защо за тях не съществува понятие "околна среда", а само "нашата Майка-природа".

Дали учените откриха къде е кодът в мозъка към съзнанието и подсъзнанието? Дали именно там не се крие тайната на нашите свръхспособности, за която учени като Никола Тесла и Дмитрий Менделеев намекваха в трудовете си.

Ще се потопите:

В афера от преди 5 столетия, с която великият Рафаело е наклеветен, че е умрял от секс, както и че може да е отровен - жертва на заговор, за да тръгнат поръчките от Ватикана към неговите конкуренти.

В новия живот на космонавтите, които се завръщат от Международната космическа станция - Рестарт: Мисия Земя.

С новия брой на "Космос" ви очакват още - истинско приключение по горещите следи на съкровищата на тамплиерите, поглед към трансформацията на Ал Капоне в най-охранявания затвор "Алкатрас" и потапяне в дълбокия вътрешен свят на Достоевски и неговите бесове.