Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СЛАВИ АНГЕЛОВ
СЛАВИ АНГЕЛОВ

"Прибрах се към 21 часа вечерта и паркирах. Видях млад мъж, спортно облечен и с маска, но в тази ситуация реших, че е заради коронавируса. Изведнъж той зави към мен и последва удар, изгубил съм съзнание."

Това разказа главният редактор на "168 часа" Слави Ангелов пред Нова телевизия какво си спомня от вечерта преди близо месец, в която бе нападнат и пребит от трима души пред дома си.

"Този, който ме е ударил пръв, той ме е блъскал по лицето. Защото е било поръчка и е казано: трябва да му счупите един какво си. Останалите са ме удряли със железни пръти по краката. Единият ми крак е счупен, оставали са 2-3 удара да счупят и другия ми крак. Спасило ме е, че мой съсед, който е много едър мъж е излязъл и е започнал да вика по тях. Другото, което ме спаси е едно много смело семейство. Следващия ми спомен е, как жената е седнала на земята и е взела в ръце главата ми. Това са моите ангели, които са се появили тази нощ точно там", каза още Ангелов.

"Дълги години съм бил криминален репортер и съм влизал в тежки ситуации, но винаги моята цел е била да търся срещи с хората и да разрешавам проблемите. Най-тежкото е това, което се случи с моите близки. Дори тези изроди не са такива гадове, каквито се оказаха колеги журналисти. Има два фейк сайта, които са написали, че аз трябва да бъда убит", добави той.

"Защитените свидетели" е един от най-дългите и трудни проекти, по които съм работил. Защитеният свидетел сам ме потърси, добави той по повод негово разследване, което тази седмица ще бъде излъчено по Нова телевизия.