Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България по футбол, любимецът на феновете Стилиян Петров даде ексклузивно интервю за "24 часа" от дома си в Бирмингам. Биткаджията, който най-добре знае какво е да живееш в самоизолация, дава своите съвети за живота по време на карантина и какво да очакваме, когато заедно "спечелим мача" срещу коронавируса. 

"Ще продължим да живеем, но дали може да е по начина, по който го правехме досега? Трябва да сме по-единни, да се разбираме, да се грижим повече за останалите. Тази криза показа, че няма цвят, няма мирис, не дели хората на бедни и богати. Засяга всички", казва Стенли пред "24 часа". 

Бившият футболист на "Монтана", ЦСКА, "Селтик" и "Астън Вила" бе диагностициран с левкемия на 30 март 2012 г., но след дълго лечение и безмерна подкрепа от съпругата му Паулина, положителна енергия и от двете им деца Стилиян-младши и Кристиян, както и от цяла България и целия футболен свят, през януари 2015 г. идва и заслужената победа над коварната болест.  Стенли основава фондация, за да помага на болни от левкемия. През 2019 г. се дипломира като магистър към УЕФА, завършвайки курс за управление и икономика на спорта. В негово лице виждат и бъдещ президент на БФС. 

По всички теми от миналото, настоящето и за бъдещето - Стилиян Петров говори в ексклузивното си интервю за "24 часа". 

Четете вдъхновяващото интервю с бившия капитан на България в броя на вестника от 2 април.

Очаквайте го и на 24chasa.bg