Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Идиоти по време на чума! Георги Марков СНИМКА: Архив

"Идиоти по време на чума! Оставка на Урсула фон дер Лайен!"

"Брюкселският неолиберален елит погреба Европа със своето безхаберие. Прав е австрийският канцлер Себастиан Курц, че от Брюксел не дойде нито едно добро предложение за справяне с коронавируса."

"По хиляда човека на ден умират в Италия, по хиляда умират в Испания, стотици - във Франция, но този неолиберален псевдоелит и медиите на Сорос не плачат за жертвите, не помагат на болните, а реват срещу Виктор Орбан. Бил въвел извънредно положение. Затворил училища, университети, минерални бани, кина и театри; затворил бил прочитата Унгарска оперета; ресторанчетата и малките сладкарници работели само от 11 до 15 часа; разходките в парковете били разрешени, ама само поединично; след 15 часа работели само магазините, банките, пощите и аптеките - в последното се влизало само един по един; движението между градовете било свободно, в това число и до столицата."

"При това извънредното положение било прието с над две трети, защото за него са гласували и депутати от опозицията - 137 от 199 гласа. Бил закупил шест милиона маски, сто хилади теста и 86 респиратора, ама не от Брюксел, а от Китай."

"Крайно време е Брюкселският псевдоелит да дойде на себе си. Да изживее комплексите от Орбан, след като пет години по-късно след 2015 дойде на неговия за мигрантската криза. Прави са унгарците в сайтовете че има идиоти по време на чума. Прав е и Орбан, като отговори на генералния секретар на съвета на Европа - Мария Бучич: "Моля Ви, като не ни помагате, поне не ни пречете".

"Урсула фон дер Лайен със своето безхаберие и безпомощност трябва да подаде оставка. На нейно място трябва да дойде д-р Лука Лорини - шеф на реанимацията в Бергамо, герой, който всяка минута се бори за живота на своите съграждани".

От Фейсбук