Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емануеле Ренци СНИМКА: Фейсбук
Емануеле Ренци СНИМКА: Фейсбук

34-годишният Емануеле Ренци от Рим почина след бързо настъпили усложнения, след като се установи, че е заразен с коронавирус.

Според вестниците „Република” и „Темпо” Емануеле бил приет в интензивната терапия на римската поликлиника „Тор Вергата” , но шест дни след това издъхнал. Емануеле пътувал до Барселона от 6 до 9 март, и на връщане от Испания започнал да се чувства зле. Въпреки това първият ден след ваканцията си отишъл на работа в кол центъра,където работел. Първоначално имал температура, но след като пробата му за коронавирус била положителна, бил приет в болницата.

Положението му се усложнило светкавично и той починал. Емануеле оставя малко дете, а родителите му живеят в близката община Каве, където отивал често да го види. Според баща му Емануеле спортувал редовно и не пушел. Всички приятели на Емануеле казват, че бил изключително здрав и че бил човек, изпълнен с воля за живот.

Въпреки че няма да има погребение, ще бъде направена аутопсия на трупа на Емануеле, за да се разбере дали е страдал от друго.